R9 280X - Toxic vs Strix?

ASUS'un STRIX modeli R9 280X değil R9 280 modelidir. Tek farkı STRIX modelinde fanlar 65 derece ısıya kadar dönmez, sıfır ses çıkartır. Yük altına girdiğinde fanlarını çalıştırıyor. Bence STRIX para israfı, o fiyata R9 290 alabilirsin. O kadar paran yoksa PowerColor R9 280X veya Sapphire R9 280X Toxic alabilirsin. :)

ASUS'un STRIX modeli R9 280X değil R9 280 modelidir. Tek farkı STRIX modelinde fanlar 65 derece ısıya kadar dönmez, sıfır ses çıkartır. Yük altına girdiğinde fanlarını çalıştırıyor. Bence STRIX para israfı, o fiyata R9 290 alabilirsin. O kadar paran yoksa PowerColor R9 280X veya Sapphire R9 280X Toxic alabilirsin. :)
Zevk meselesi ama evet israf.

İkisi de değil. @Berke Kan'ın dediği gibi R9 280X Turboduo diyorum ben de. Diğerlerinin aksine 200-250TL daha ucuz ve onlara oranla daha performanslı!

Ses sorunundan şikayetçi arkadaşlar, Battlefield 3 oyununda 73 dereceye çıkan R9 280X Turboduo, o sıcaklığa rağmen %39 fan hızıyla çalışmaya devam ediyor ve sizin o çok övdüğünüz "sessizliğini" koruyor.

Ayrıca, STRIX dediğiniz ekran kartı, oyuna girildiği zaman 65 dereceyi geçecek ve fanları çalışmaya başlayacak. O kadar övmeye lüzum yok. Sessizliğini çoğunlukla masaüstünde sörf yaparken mi isteyeceksiniz, bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı