R9 280X TurboDuo vs R9 280X DUAL-X OC

TurboDuo alın. Ayrıca Dual-X OC OC edilebilir demek değil, fabrika çıkışlı çekirdek ve bellek frekans hızı yükseltilmiş demektir. İki kart da OC edilebilir, uydurma bilgiler yazarak yanlış yönlendirmeyin kullanıcıları.
Turboduo yu neye göre tavsiye ettiniz ? Performans anlamında fark var mıdır çok yada 100 TL ye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
DUAL-X O.C bilmeyen arkadaşlar yorum yapmasın rica ediyorum. Fabrika çıkışlı ve overclock gibi "bellek ve çekirdek hızları" arttırılmış olarak geliyor bu isimde. Daha sonra tekrar overclock yapılabiliyor.

İki kartta aynı sonuçta. Özel tasarım farkı var sadece. İkiside referans tasarımda iyidir ve aralarında 100 tl lik bir fark olucağını sanmıyorum. İkiside o.c edilebilir.

Karar veremedim cidden herkes farklı konuşuyor. Sapphire alırsam ram 4 gb olacak bi sürelik. Aralarında çok bir fark var mıdır acaba performans anlamında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın ama, arkadaşın biraz daha bilgili olması lazım mantıklı bir şekilde Dual-X'i savunması için

GPU aynı GPU, fazladan para vermenize gerek yok.
Bence de çok doğru söyledin. Aynı ekran kartı aynı vram aynı bit. Birtek marka farkı var. Mantıklı bir açıklaması olsa sapphire alcam direkt.

Turboduo al ben paraya kıyıp sapphire seçtim zamanında ama ben bu kartı alırken tek mantıklı seçenekti o yüzden aldım o zamanlar powercolorun pcs+ versiyonu vardı rakip olarak. Oda tek fanlıydı ses olur diye sapphire aldım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı