R9 290X vs GTX 970?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Çok yakın zamanda kendime PC parçaları alacağım. Ekran kartı konusunda tam karar veremedim. İlk önce GTX970 almaya yönelmiştim ama sonra R9 290X'in DX12 güncellemesiyle %400 performans artışı sağlayacağını duydum. Sizden yardım istiyorum. (Lütfen fanboyluk yapmayın.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Çok yakın zamanda kendime PC parçaları alacağım. Ekran kartı konusunda tam karar veremedim. İlk önce GTX970 almaya yönelmiştim ama sonra R9 290X'in DX12 güncellemesiyle %400 performans artışı sağlayacağını duydum. Sizden yardım istiyorum. (Lütfen fanboyluk yapmayın.)

Şahsen AMD kullanan birisi olarak, AMD'yi sevsem de GTX 970, izlediğim onlarca videolar benchmark'lar sonucunda 290 ve 290X'in oldukça önünde..

Gtx 970 hem performans, hem mimari, hem güç tüketimi, hem de sıcaklık değerleri açısından daha avantajlı. Ayrıca %400 performans artışı hayalden ibaret kanımca.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı