R9 295X2 DirectX 12 Destekleyecek Mi?

1- AMD'nin en güçlü ekran kartlarından biri olan R9 295x2 desteklemiyecekte hangi kart destekliyecek diye kendinize bir sorun. Bu yüzden, bu konuda içinizi ferah tutun.

2- PSU yeterli bir konuma sahip sıkıntı yaşamıyacaksınızdır.

3- PSU boyutu çok fazla fark yapmaz fakat genişliği büyük olacaktır.

Soru : Kasanızın markası AKASA'mıdır ?

Cevabınız için teşekürler.
1-Ben şu yüzden sormuştum bu soruyu;dx11 çıkınca hiçbir gtx 2xx/hd4xxx serisi kartlar dx11 desteklemiyordu ya o yüzden aynı durum bu sefer de yaşanabilir mi diye. Bu konuda hemfikire vardım sanırsam detekleyeceği yönünden.

2- Ben biraz daha araştırdım bu R9 295X2 olayını ve şöyle bir tabloya raslayınca "tamam" dedim, PSU'yu da değiştireceğiz heralde :D (tablo x-bit technologys'e ait.)
zpw-xbt.png

3- Boyut kısmında ise evet onu da öğrendim sadece uzunlukları farkediyormuş. Sanırım onun için de yeterli alan var. Tek derdim şu anlık Güç kaynağı yeterliliği.

Cevap: Hayır kasam akasa değil, In-Win Markasının Track Modeli, zamanında bayıla bayıla almıştım şimdi de değiştirmeyi düşünüyorum daha güzel bir tasarımla :D

o psu sıkıntı çıkartır ona emanet edilmez o kart 2600'ü baya bir oc etmeniz gerek ve o karta o fiyatı vericeginize
gidin 2 adet 290x alın yanınada nzxt kraken g10 2 adette su sogutma 3800'e çıkarsınız birde 750d 4250 bunlar bir kenera 60 hz bir monitöre bu kartı almayı düşünecek kadar bilgisiz degilsinizdir herhalde saygılar .

test edilmiş psu önerileri
PSU REQUIREMENTS - RealHardTechX

o psu sıkıntı çıkartır ona emanet edilmez o kart 2600'ü baya bir oc etmeniz gerek ve o karta o fiyatı vericeginize
gidin 2 adet 290x alın yanınada nzxt kraken g10 2 adette su sogutma 3800'e çıkarsınız birde 750d 4250 bunlar bir kenera 60 hz bir monitöre bu kartı almayı düşünecek kadar bilgisiz degilsinizdir herhalde saygılar .

test edilmiş psu önerileri
PSU REQUIREMENTS - RealHardTechX

Crossfire yapma Hakkımı 290x ile kullanmak istemiyorum çünkü 295x2 ilerki yıllarda yetersiz kalırsa bir tane daha r9 295x alırım. Şu anki monitörüm 60 Hz ama birkaç hafta içinde Gamer monitörü alcam, monitör kesin değişecek.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı