R9 295x2 mi R9 290x2 Ares3 mü?

GTX 970 SLI yaparak da BF4'ü 4K oynayabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçe kısıtlı değil sli 980 mi daha çok performans verir sadece ares3te 970 sli kadar performans verir mi?

Bir videoda Recep Baltaş, GTX 970 SLI ile R9 295X2 performansına ulaşılabileceğini söylemişti. ARESIII, R9 295X2Den daha performanslı olduğuna göre 970 SLI ile A3 performansına yetişemezsin ancak GTX 980 ile yetişebilirsin diye düşünüyorum. Bu arada bütçe sıkıntısı yoksa GIGABYTE WaterForce 3x SLI GTX 980'e bakmanı öneririm.

Tabiiki Ares 3.
Bir videoda Recep Baltaş, GTX 970 SLI ile R9 295X2 performansına ulaşılabileceğini söylemişti. ARESIII, R9 295X2Den daha performanslı olduğuna göre 970 SLI ile A3 performansına yetişemezsin ancak GTX 980 ile yetişebilirsin diye düşünüyorum. Bu arada bütçe sıkıntısı yoksa GIGABYTE WaterForce 3x SLI GTX 980'e bakmanı öneririm.
O kart oyuncular için tasarlanmamış zaten.

8 GB 980'leri bekle. Şimdilik iki tane alıp X99 üzerine sistem kur. Dx12 üzerine çıkan tek kart bunlar. Tam faydalanmak istiyorsan bu şart. Ayrıca 8'lik modelleri bekler alırsan Dx12 ile toplam 16 GB VRam'in olur. Ama Dx12 deyince AMD'nin %400 performans artışı söylentisi uykularımı kaçırıyor.

8 GB 980'leri bekle. Şimdilik iki tane alıp X99 üzerine sistem kur. Dx12 üzerine çıkan tek kart bunlar. Tam faydalanmak istiyorsan bu şart. Ayrıca 8'lik modelleri bekler alırsan Dx12 ile toplam 16 GB VRam'in olur. Ama Dx12 deyince AMD'nin %400 performans artışı söylentisi uykularımı kaçırıyor.
15000 tl bütçe var bf4ü 4k oynayacağım o yüzden ekran kartını ares3 kullanmak istiyorum ayrıca 4k için vramin önemi nedir

NVIDIA'nın SLI teknolojisini ilerde kaldıracağını duydum. Tek ARESIII daha iyi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı