R9-380 cikis fiyati belli oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış Bilgilendirme
Arkadaslar bir sitede okuduguma gore Norveç'te online satis yapan bir site R9 380 icin on siparis acmis ve bomba ise fiyat ilarak 1299 $ evet yanlis okumadiniz 1299$. Ben okuyunca oha dedim siz ne dersiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 380'in çıkış fiyatı 200$ olarak tahmin ediliyor. Sizin belirttiğiniz şey 380X için geçerli olabilir fakat sanmam.

Olabilir belki o detayi atlamisimdir ama r9 380 icin Gtx 980'den yuzde 40 daha fazla perdormansli oldugu yonunde haberler dolasiyor. Egerki 200 dolar olursa hemen iki tane alirim.

Haber donanimcibaba.com da googlelayin.

He ya arkadaslar msi r9 280 vatan fıyatı 661 tl. MSI r9 280x 77o TL. Bu mantıkla aralarındakı farkın cok buyuk olmaması gerekıcegını dusundugumden r9 380x degılde r9 380 demıs olabılırım. Yukarda da bunu kabull ettım. İs yanlıs haber yapan gazetecı muamelesıne donmesın =)

$600'dan kesinlikle fazla olamaz. Hele hele R9 380X $450'dan fazla hiç olamaz. AMD, NVIDIA'ya nazaran; daha düşük fiyatla, yüksek performans sunmayı hedef edinmiş bir marka oldu bugüne kadar. Haberi saçma buldum.

Vala fiyat cok ucuk. Gerci GTX 980'den yuzde 40 performans farki olucagi konusuluyor ki buda gtx 980 SLI ya yada yeni nesil titana denk oluyor. Bu acidan bakincada cok sacma gelmiyo.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı