R9 380 Mi GTX960 Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet, haklısın, konunun kitlenmesi lazım.
Konu gerçekten komediymiş. @Onur Bey Tebrik ederim seni, tarihe geçtin.

R9 295x2' nin tdp'si 500W, titan x in 250 w olduğunu biliyor muydun ? Tabi ki bilmiyordun.

Arta kalan 250w güce en güçlü fanlardan 10 tane daha takılabilir. Hatta su pompası ve araba radyatörü bile takılabilir.
R9 295X2'nin çift GPU'lu olduğu için daha fazla güç tükketiğini biliyormuydun ? Tabiki bilmiyordun @BERWAR Doğru değil mi dediğim ?

Hala fanboy diyorsunuz, bana ne be Nvidia'dan Amd'den.İki firmada da çalışmıyorum. İki firmada da çalışmadım. Ama hala beni anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Ben Nvidia her zaman iyidir demedim. Siz iki ekran kartı için beni fanboy yaptınız. Hala okumakta ısrar ediyorsunuz şu mesajımı:
Amd ye bir gıcığım yok. Aksine tebrik ediyorum 600 tl bütçeyle bilgisayar toplamayı mümkün kılıyorlar. Piyasada satılan monitörlerin ortalaması sadece 500 civarı.

Konu gerçekten komediymiş. @Onur Bey Tebrik ederim seni, tarihe geçtin.

R9 295X2'nin çift GPU'lu olduğu için daha fazla güç tükketiğini biliyormuydun ? Tabiki bilmiyordun @BERWAR Doğru değil mi dediğim ?
Gpu'larda tek çekirdek performanslarını karşılaştır bir de. O zaman Titan X slı yaparsak aynı güç tüketirler hangisi hangisini geçer ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı