R9 390 vs GTX 970

Aga, 2017 'ye yakın diyorsun, bekleyemem tabiki de. Gtx 970 modelinin oldukça iyi olduğunu ve benim için yeterli olacağını düşünüyorum. Yeni seride gözüm yok açıkçası. Gta 5' te ultra ayarlarda 100 Fps ' buluyor.
R9 390 öneririm daha performanslı ve daha ucuz ayrıca 8gb olmasıyla gelecek için daha avantajlı konumda :)

Bir şey değil. Kararın nedir?

Haklısın da şimdi PSU yetmez. :D
Şaka bir yana normalde AMD severim ama bildiğim kadarıyla daha çok performans veren R9 390X.
GDDR5x 'in çabucak kullanılacağını sanmıyorum. DX 12 çıktı ama şuan hiçbir oyunda DX 12 sürümü istenmiyor. Onun için bu kart yani GDDR5 beni ve bizi 1 yıl götürür. Bunun için bu iki karttan birisini alacağım. Fakat hangisi R9' umu öneriyorsunuz ?

Şaka bir yana normalde AMD severim ama bildiğim kadarıyla daha çok performans veren R9 390X.

Fiyat performans oranına bakıldığında r9 390 alınmalı kanımca ayrıca barajdaki tüm elektriği çekmiyor 600w her türlü yeterli olur r9 390 yada sanırım r9 390x idi teknopatın videolarına sistem oyunda 370 380w civarı güç çekiyor.
Kart değil sistem.

Fiyat performans oranına bakıldığında r9 390 alınmalı kanımca ayrıca barajdaki tüm elektriği çekmiyor 600w her türlü yeterli olur r9 390 yada sanırım r9 390x idi teknopatın videolarına sistem oyunda 370 380w civarı güç çekiyor.
Kart değil sistem.
Ekran Kartı ya o yüzden kart dedim. Kart. R9 390 diyorsun. Tamam. Teşekkür ederim.

Hocam 2 GPU'da farklı oyunlarda başarılı (Başarılı oldukları oyun sayısı farkı yok), hangi oyunları oynuyorsan testleri ize, öyle karar ver.

Kart değil sistem.

Sappphire R9 390x 380 W çekiyor. Msı R9 390x 275 W çekiyor. :)

Kardeşim yeni nesil ekran kartlarını beklemek sana kalmış ama alacak isen R9 390 öneririm. Neden diye soracak olursan R9 390 tam bir F/P ürünü ve 8GB VRAM işine oldukça yarıyacaktır arkadaşlar ve sen ısınma gibi durumlardan bahsetmişsiniz GTX'lere göre daha çok ısındığı doğrudur ancak bu performansı etkileyecek kadar değildir. Aşağıdaki bağlantıdan her iki ekran kartınında performans testlerinden alınan değerleri görebilirsiniz iyi forumlar...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim yeni nesil ekran kartlarını beklemek sana kalmış ama alacak isen R9 390 öneririm. Neden diye soracak olursan R9 390 tam bir F/P ürünü ve 8GB VRAM işine oldukça yarıyacaktır arkadaşlar ve sen ısınma gibi durumlardan bahsetmişsiniz GTX'lere göre daha çok ısındığı doğrudur ancak bu performansı etkileyecek kadar değildir. Aşağıdaki bağlantıdan her iki ekran kartınında performans testlerinden alınan değerleri görebilirsiniz iyi forumlar...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı