R9 390 vs R9 380X vs GTX 970

• Konuyu başlatan msi61
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 3.582

Hangi ekran kartını tercih edersiniz?

• R9 390

• R9 380x

• GTX 970

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bu testte oyunların %60'ında Gtx 970 önde:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hangi oyunları oynamayı düşünüyorsan izle karar ver.

3.5 + 0.5 Vram, güncel oyunların hepsini kaldırır. Fakat 2 sene sonra sıkıntı çıkarır.

Ben ne demişim? İleride sıkıntı olur şu anda Rise of Tomb Raider gibi bir oyun bellek çok kullanıyor ileride bu oyunların sayısı artıcak diyorum.

İyide abi ben sana katılıyorum. Fps 970> Fps 390, oyunlarda uzun ömür 390> oyunlarda uzun ömür 970.
Ben bunu anlatmaya çalışıyorum.

hocam fps değeri yüksek dediğin bütün oyunlar nvidia için özel olarak optimize edilmiş oyunlar. gelgelelim attığı fark 5-10 fps bile değil. iki ekran kartının da eşit olarak test edildiği (iki taraf için de optimize edilmemiş veya her ikisi için de optimize edilmiş oyunlardan bahsediyorum) oyunlarda r9 390x in attığı fark 15-20fps e çıkıyor

hocam fps değeri yüksek dediğin bütün oyunlar nvidia için özel olarak optimize edilmiş oyunlar. gelgelelim attığı fark 5-10 fps bile değil. iki ekran kartının da eşit olarak test edildiği (iki taraf için de optimize edilmemiş veya her ikisi için de optimize edilmiş oyunlardan bahsediyorum) oyunlarda r9 390x in attığı fark 15-20fps e çıkıyor

Abi link artar mısın lütfen?
Ama mesajının tümünü kapsayan bir link.

Delil olmadan konuşmayın be kardeşler.
İyi bir araştırın. Fanboyluktan da kurtulun. Öyle gelin buraya yazın.

Ben size konu özeti söyliyeyim: Fps istiyorsan 970. Uzun ömür istiyorsan 390.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı