Fön makinesini çok sıcak olmayacak şekilde uzaktan tutsanız çakmak yerine.Çakmakla kurutsam olur mu
Çok heyecanlandım kusura bakmayın ama çok su yoktu PC açılıyor görüntü gelmiyor.
Tamamdır kurutma makinesi az buçuk kuruttumTereyağıyla birlikte fırına ver 200 derecede yarım saat tut. Çakmakla kurutma, dediğimi de yapma. Saç kurutma makinesi veya oda sıcaklığında kenarda bekleterek kurutabilirsin.
Bana şu an bu konunun troll bir konu olduğunun hissi geliyor. Özellikle de çakmakla kuruttum dedikten sonra.
Yazmadan önce azıcık tutmuştumBana şu an bu konunun troll bir konu olduğunun hissi geliyor. Özellikle de çakmakla kuruttum dedikten sonra.
Bence siz bizi trollüyorsunuz, kendi bildiğinizi uygulayacaksanız niye tavsiye alıyorsunuz?Yazmadan önce azıcık tutmuştum
Aynısını yazacaktım. Gerçek değil. Pis kokular geldi burnuma.
Trolleme yok çok panik oldumBence siz bizi trollüyorsunuz, kendi bildiğinizi uygulayacaksanız niye tavsiye alıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.