Çözüldü R9 390X BF4 Beyaz Dalgalı Nokta Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ufuk Bağcı

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Sevgili Technopat Mod ve yöneticileri;

Geçenlerde sizlere duyurduğum üzere bir sistemim bulunmakta idi. Bir kaç beni rahatsız eden durum söz konusu bur bir sorun mu ? Yoksa Normal bir durum mu sizlere danışmak istedim.

Sorun olarak gördüğüm toplamda 2 adet sorum olacaktır.

1- ) Battlefield 4 oyununu multiplayer açtığımda ve Vertical Sync = OFF iken ekranda aşırı kastığında Medium'da dahil olsa beyaz beyaz dalgalı noktalar oluşmaya başlıyor.
2-) İnternetten Film izlerken 1080p ya da 720p video izlerken video keskinliği çok düşük oluyor. YIFY Rip bir film bile izlerkende aynı hatta. Kendi çektiğim videolar da dahi öyle.

Sistem Bilgisi : Windows 10 64 Bit Pro
AMD Crimson 16.7.3 Driver.
R9 390X ASUS Ekran Kartı

Not : Sistem Kaliteli bir HDMI Kablo ile bağlanmıştır. Monitor içinden çıkan HDMI to DVI-I kablo ile bağladığımda sorun var sandım ama yok HDMI dahi aynı. HBCD Olayı mıdır nedir acaba ondan etkileniyor olabilir mi ?

İyi günler, iyi forumlar dilerim.

Sorunu çözdüm .

Şöyle ki ;
Asus VSX238H Monitorum , 1ms Gaming monitor fakat 60HZ No Free-Sync olduğu için 60FPS'den yukarısına izin vermiyor. Oyun içerisinde VIDEO-> Vertical Sync -> Off yaparak çözebilirsiniz.

Bu arada 1920x1080'de BF4'te Ultra'da 200 FPS gördüğümü belirtmek isterim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı