R9 5900X yük altında 85 derece

Sınırlı dediğiniz nedir bilmiyorum. Yaptığım testlerde %100 kullanımda görünüyor. Gördüğümü ve yaptığım testleri oyunları söylüyorum. Sınırlı ise bunu nereden anlarım? Yani özellikle gidip bir şey yapmadım aldığım gibi kullanıyorum.
hocam hiç 105w'ı geçiyor mu onu kontrol ettiniz mi. biosta PBO özelliği açıksa 200w'a kadar vurabilen bir işlemci. yüksek watt'larda benim 360mm sıvı soğutucum bile 70 derece tutamıyor. sizinkinin tutması imkansız gibi geliyor bana. 105w stock ile çalışıyor olabilir.

hocam hiç 105w'ı geçiyor mu onu kontrol ettiniz mi. biosta PBO özelliği açıksa 200w'a kadar vurabilen bir işlemci. yüksek watt'larda benim 360mm sıvı soğutucum bile 70 derece tutamıyor. sizinkinin tutması imkansız gibi geliyor bana. 105w stock ile çalışıyor olabilir.
Benimki de 360mm. Biri gamebooster nitro360 diğeri Thermaltake th360.İkiside yaklaşık aynı değerleri veriyor. Pbo nedir bilmiyorum işlemciyi stock kullanıyorum hiçbir ayarıyla oynamadım. dediğiniz şey overclock ile ilgili bir şey mi?

Benimki de 360mm. Biri Game Booster NITRO360 diğeri Thermaltake th360.ikisi de yaklaşık aynı değerleri veriyor. PBO nedir bilmiyorum işlemciyi stock kullanıyorum hiçbir ayarıyla oynamadım. Dediğiniz şey overclock ile ilgili bir şey mi?

TH360 ve Nitro 360'ın aynı değerleri verdiğine dair
Kaynak atın.

Eğerki 105w ise olması gereken değer 105 değil mi yani? Overclock yapmadan kullanıyorum çekmesi gereken watt 105 ten fazla mı olması lazım?
biosta otomatik overclock ayarı var işte, ben otomatik açık olarak geliyor diye biliyorum PBO deniyor buna Precision Boost Overdrive. işlemci tekli çekirdekte 4.8 çokluda ise 4.5ghz'e ulaşması gerekiyor. yanlış hatırlamıyor isem teklide 4.950. çokluda 4.650 görmüştüm bu da doğal olarak sonuçlare etki ediyor. doğal olarak 105w üstü çekiyor. oyun oynarken de 105 üstüne çıkabiliyor. mantığı şu, serin ise gücünü artır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı