R9 7950X ve RTX 4090 sistemde After Effects çok kasıyor

Rüzgarttt

Decapat
Daha fazla  
After Effects çok kasıyor! (Sistemim gayet iyi.)
3070 GTX ekran kartı, 32 GB RAM, i9 işlemci, 1TB M.2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer korsan yazılım kullanıyorsan bu tip sorunlar olabiliyor. Maalesef stabil çalışmıyor ve ekran kartı, ram veya işlemci kullanımı gibi alanlarda iyi performans sağlayamıyor, uyumsuz oluyor kısacası. Bir arkadaşımın başına gelmişti. Ufacık Render 5 saat sürüyor demişti. İndirimden orijinal Adobe CC aldırdım ve sorunu düzeldi.

Eğer korsan yazılım kullanıyorsan bu tip sorunlar olabiliyor. Maalesef stabil çalışmıyor ve ekran kartı, RAM veya işlemci kullanımı gibi alanlarda iyi performans sağlayamıyor, uyumsuz oluyor kısacası. Bir arkadaşımın başına gelmişti. Ufacık render 5 saat sürüyor demişti. İndirimden orijinal Adobe CC aldırdım ve sorunu düzeldi.

Lisanslı ve orijinal bir ürün kullanıyorum. Asıl işim bu aslında normalde kasmıyordu. Bir iki haftadır kasmaya başladı. Ayarlarda vs. bir değişiklik yapmadım.

Kasması aslında olabilecek bir şey çünkü uygulama RAM yemek için üretilmiş gibi 128 RAM'da olsa kasma olabilir. Genelde yüksek dosyalarda kasma olabiliyor.

Farkındayım fakat dosya küçük boyutlu olsa da yaşıyorum aynısını sistemin fazlasıyla taşıması gereken dosyalarda da kasıyor önceden kasmayan dosyalar da da.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı