Çözüldü R9 7950x3D sistem GTX1660 Super ile kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmet2611

Hectopat
Merhaba.

Masaüstü bilgisayarımı yükseltiyorum ve elimde ekran kartı hariç diğer bileşenlerin hepsi var. Ekran kartını bir 4-5 ay sonra alabileceğim. Yeni ekran kartı alasıya kadar elimde bulunan ekran kartıyla yeni bileşenleri toplayıp kullanmaya başlasam parçalara herhangi bir zararı veya sistemde sorun olur mu?
Mevcut ekran kartım MSI 1660 Super Gaming X.

İşlemci: R9 7950x3D.
Anakart: MSI X870 Tomahawk.
RAM: Kingston 2x32 GB 6000MHz.

Çözüm
Herhangi bir zararı olmaz, kullanabilirsiniz. Zamanında ses programları kullanan kişiler en üst seviye işlemci alıp görüntü versin sadece diye GT730 falan alıyorlardı.
Herhangi bir zararı olmaz, kullanabilirsiniz. Zamanında ses programları kullanan kişiler en üst seviye işlemci alıp görüntü versin sadece diye GT730 falan alıyorlardı.

Çözüm

Bilgisayarı oyun için kullanıyorum genelde CS2 tarzı FPS oyunları oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…