R9 Fury X incelemeleri yayınlandı

GTX 980Ti ile FuryX arasında 155Watt güç tüketimi fark var ama nedense 4K çözünürlükte oyunlarda birkaç fps geride. Allah'tan su soğutma var, olmasa AMD 390X'te takılıp kalacaktı.

Eki Görüntüle 80673. Eki Görüntüle 80674 Eki Görüntüle 80675 Eki Görüntüle 80676 Eki Görüntüle 80677 Eki Görüntüle 80678
Bu değerler daha sürücüsü stabil olmadan aldığı değerler ve ordaki 432W nasıl oluyor çok merak ettim? AMD en ağır yükte 375W çekiyor diyor ama burda 432W ya AMD yalan söylüyor ya da resimler. Kendi gözünüzle görmeden inanmayın şu değerlere. Ben böyle resimlere filan inanmıyorum hangi şartlarda hangi ortamlarda test edildiği belli değil.

Benchmark sonuçlarına bakmadınız sanırım. Bir inceleyin en iyisi. GDDR5 kullanan 980ti'yi sadece birkaç oyunda geride bırakmış.
Kartın daha sürücüleri oturmamış 980 Ti'nin geçmesi normal kaldı ki ben her yere yazdım o resimlere inanmıyorum diye. Hangi şartlarda hangi ortamlarda test edildiği belli değil yalan ya da doğru olabilir ama ben inanmıyorum.

Yine su soğutma. AMD elektrik ve ısınma sorununu bir türlü çözemedi gitti. Bakın Titan X'te var mı su soğutma ? veya 980 Ti kartında ?
Ne alaka? Sıvı soğutma takınca kartın çok ısındığı anlamına mı geliyor? Kart yükte 60 dereceyi geçmiyor elektrik sorunu ise GTX 980 Ti'nin 250W TDP değeri var bunun 275W doğru çok elektrik çekiyor.

Arkadaşlar bir incelemede donanimhaber.com'dan geldi. Tükettiği değer konusunda GTX 980 Ti ile hemen hemen aynı. Arada 15-20W var. Ve performans olarakta benzer. Ama fiyat konusunda GTX 980 civarında. AMD yine başarılı işler yapmış. Hem en son teknoloji hem rakibine yetişmiş hemde fiyat olarak çok iyi. Bütün bunları da eski mimari denilen bu saatten sonra alınmaz denilen tonga GPU'su ile yapmış. Pascal çıkınca bakalım nasıl olacak. Sıra Nvidia'da.

Arkadaşlar bir incelemede donanimhaber.com'dan geldi. Tükettiği değer konusunda GTX 980 Ti ile hemen hemen aynı. Arada 15-20W var. Ve performans olarakta benzer. Ama fiyat konusunda GTX 980 civarında. AMD yine başarılı işler yapmış. Hem en son teknoloji hem rakibine yetişmiş hemde fiyat olarak çok iyi. Bütün bunları da eski mimari denilen bu saatten sonra alınmaz denilen tonga GPU'su ile yapmış. Pascal çıkınca bakalım nasıl olacak. Sıra Nvidia'da.
Düzeltme yapalım Tonga GPU'su değil Fiji XT GPU'su kullanıyor kart.

Bu neyin dalgası ? Titan X alacağın fiyata bundan 2 tane alırsın 2 kat performans artışı sergilersin . AMD yine fiyat avantajını koruyor. Daha sürücüler bile çıkmamışken 1-2 fps geri diye kartı suçlayamazsınız !!! Bin bir türlü spekülasyonlara gelip de burda " Titan X ' i geçememiş , ahaha ... " demeyin , aradaki fiyat farkına 1 tane daha Fury X alır , Titan ' a fark atarsınız . AMD ' nin geride kalması sizi çok sevindiriyordu şimdi biraz daha rakibi sıkıştırdığı anda sizin üzüntünüz buradaki fanboyluğunuza vuruyor . Size göre AMD hep ezik kalmalı . Yok öyle bir şey , Nvidia ' yı yıllardır öve öve tekelleştirme yolunda ilerlettiniz . AMD artık küçük çocuk değil bunu o örümcekleşen kafanıza da yazmanız gerekiyor !!! Konuyu da tartışma mecrası yapmayalım lütfen , gerçek sonuçlar çıkınca hepimiz göreceğiz . Yalan yanlış spekülasyonları önceden çok duyduk . Biraz ağır konuşmuş olabilirim sadece birilerinin anlayabilmesi için böyle konuştum , beni mazur görün .

Bu neyin dalgası ? Titan X alacağın fiyata bundan 2 tane alırsın 2 kat performans artışı sergilersin . AMD yine fiyat avantajını koruyor. Daha sürücüler bile çıkmamışken 1-2 fps geri diye kartı suçlayamazsınız !!! Bin bir türlü spekülasyonlara gelip de burda " Titan X ' i geçememiş , ahaha ... " demeyin , aradaki fiyat farkına 1 tane daha Fury X alır , Titan ' a fark atarsınız . AMD ' nin geride kalması sizi çok sevindiriyordu şimdi biraz daha rakibi sıkıştırdığı anda sizin üzüntünüz buradaki fanboyluğunuza vuruyor . Size göre AMD hep ezik kalmalı . Yok öyle bir şey , Nvidia ' yı yıllardır öve öve tekelleştirme yolunda ilerlettiniz . AMD artık küçük çocuk değil bunu o örümcekleşen kafanıza da yazmanız gerekiyor !!! Konuyu da tartışma mecrası yapmayalım lütfen , gerçek sonuçlar çıkınca hepimiz göreceğiz . Yalan yanlış spekülasyonları önceden çok duyduk . Biraz ağır konuşmuş olabilirim sadece birilerinin anlayabilmesi için böyle konuştum , beni mazur görün .
Kartın rakibi Titan X değil Gtx 980ti. 980ti vram gerektiren oyunlarda daha çok performans veriyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı