Ne yaptıysam ekran kartı sürücüsünü kuramadım. Ekran kartı devreye girdiği anda sistem donuyor ve Power tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum. Şu anda harici AMD ekran kartını aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım. Açık olduğu zaman PC oturum açma ekranında donuyor ve güvenli moddan ekran kartını devre dışı bırakmak zorunda kalıyorum. Belki chipset güncellemesi vardır deyip Intel'in sitesinden chipset sürücüsünü indirdim. Kurmaya başladım ve yarıda PC dondu ne yapacağım şaşırdım.
AMD'nin sitesinden ekran kartı sürücüsünü indirdiğim zaman da aynı şey oluyor. Yarıda PC donuyor caps dahil hiçbir işlev çalışmıyor. 3 gün önce böyle bir sorun yoktu yeni gelen güncellemeyi yaparken dondu ve artık ekran kartı sürücüsünü kuramıyorum.
Sistem.
i58250U.
Radeon 530.
8 GB RAM.
500 GB SSD (alalı 2 hafta oldu şu son 2 günde 5 kere format atmak zorunda kaldım)
Bu sorun çıkana kadar hayır. Sorun çıktıktan sonra dondu ve o zaman 30 dk kadar bekledim donuk halde. Kapatayım derken PC'nin ortalama 80 derece olduğunu fark ettim.
Bu sorun çıkana kadar hayır. Sorun çıktıktan sonra dondu ve o zaman 30 dk kadar bekledim donuk halde. Kapatayım derken PC'nin ortalama 80 derece olduğunu fark ettim.
Adim 1: Termal macun yenileyin.
Adim 2: Windows 10 1903 kurun(Sorun Windows sürümünden mi kaynakli diye)
Adim 3: @Kryptonian nun verdiği sürücüyü kurun.
Olmazsa ya ısınmadabn kaynakli lehim atti, Ya da siz bir şey yaptiniz bilmeden. Ekran kartlari durup dururken bozulmaz.
Dediklerimi deneyin. Bu arada fotoğraf ta görüyorum bir sürü sürücü hatasi var. Onlar ne öyle? Ben açıkçasi anakarttan şüphelendim. Bu arada denemeden önce Snappy Driver Installer deneyin.