kuzeysdadsa
Hectopat
Yani boşta evet ısınıyor nasıl yapmam gerek peki? Sıcaklık düşmesini istiyorum tabii ki boşta 47 46 derece bu fazla diyorlar.
Ne yapmam gerek acaba peki benim.
ne yapmam gerek acaba peki benim1300 MHz'de, Full yükte 74 derece alıyorum. 85 oldukça fazla.
ben böyle mi yapıyım peki acaba ?Neden frekans 1040 onu anlamadım. Rx 570 genel anlamda karttan karta değişse de 1260 - 1300 falan oluyor. Örneğin benim Asus Strix Rx570 1300 Mhz.
Eki Görüntüle 1086075
Radeon RX 570 SeriesKartın tam modelini söyler misin?
tamamdır kusura bakmayınBoşta normal.
Ayrıca yazım hatası yapmaya devam ederseniz ban yersiniz.
Nokta ve büyük harf kullanımına dikkat edin.
Ne yapmam gerek acaba peki benim.
Ben böyle mi yapayım peki acaba?
Radeon RX 570 series.
Tamamdır kusura bakmayın.
Hocam marka olarak sormuş arkadaş.
hava alıyor yüksek yerde duruyor. başka ne yapabilirim bunun için kart otomatik ayarlarda bu arada.Sıcaklık oldukça iyi.
Not: 85 dereceye gelmiş yük altında, sisteminiz nasıl bir yerde duruyor?
Hava alıyor mu? Çünkü 85 derece fazlasıyla sıcak.
Herhangi bir zararı olmaz dimi karta peki ?MSI Afterburner'dan yapabilirsin, rehberde anlattım, -150 fazla gelebilir -70 voltage ve -50MHz ile dene önce bir.
Rehber: AMD ekran kartı sıcaklık düşürme rehberi
Merhaba, bugün sıcak çalışan ekran kartlarına nasıl undervolt ve downclock yapılır onu göstereceğim. Kullanacağımız uygulama MSI Afterburner. Forumda birkaç rehber gördüm fakat kayda değer sıcaklık düşüşü yapılamamış ve başarılı bulmadım. Ben AMD ekran kartı ile yaptığım için voltaj düşürmeyi...www.technopat.net
garantilide o yüzden.hava alıyor yüksek yerde duruyor. başka ne yapabilirim bunun için kart otomatik ayarlarda bu arada.
Herhangi bir zararı olmaz dimi karta peki ?
yavaş gibi derken sıcaklık mı ?Yavaş gibi. 1240 MHz'lere çıkması gerekmiyor mu? Tam modeli ne kartın?
Olmaz. Aksine daha sağlıklı çalışır.hava alıyor yüksek yerde duruyor. başka ne yapabilirim bunun için kart otomatik ayarlarda bu arada.
Herhangi bir zararı olmaz dimi karta peki ?
garantilide o yüzden.
yavaş gibi derken sıcaklık mı ?
Kusura bakmayın da ben pek anlamıyorum buradan hangisi acaba ?Olmaz. Aksine daha sağlıklı çalışır.
Kusura bakmayın da ben pek anlamıyorum buradan hangisi acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.