Radeon Software 17.7.2 WHQL Çıktı - Yeni Özellikler Geldi

UPDATE – While AMD will not be hosting any livestream of the event, they will upload a video of the entire Capsaicin event on their YouTube page.
Keşke canlı yayın yapsalardı. Saat 18.30 da sanırsam başlayacak Türkiye saati ile. 2 saatlik bir etkinlik. Umarım saat 9 da eklerler Youtube'a.

Etkinlik saati böyle.

6:30PM PDT - Doors open
7:30PM - 8:45PM PDT - Formal presentation
8:45PM - Midnight PDT - Demos and reception

Umarım hem fiyat olarak hem enerji verimliliği hem de performans olarak rekabetçi olur. Sızan bilgiler inşallah yanlıştır.

Edit : Arkadaşlar fiyatlar sızmış olabilir. VideoCardz sitesinde gördüm.
  • AMD Radeon RX Vega: $499
  • AMD Radeon RX Vega Limited Edition Model: $549
  • AMD Radeon RX Vega Liquid Cooler Model: $599
  • AMD Radeon RX Vega Liquid Cooler Limited Edition Model: $649
@LukeSkywalker

Evet olası fiyatlar olarak: "This is allegedly from Newegg before it was removed. If those prices are correct, then we will be seeing a very competitive high-end segment." yazıyor. Newegg'in iddiasına göre kaldırılmadan önce fiyatlar bu şekildeymiş. Bu fiyatlar doğru ise süper. Şimdi o 600 dolar ile 50 dolar arasındaki 2 Liquid kartın farkları ne olacak. Gözüm $600 olan karta takıldı şu anda.

AMD Radeon RX Vega Liquid Cooler Model 600 Dolarlık ile AMD Radeon RX Vega Liquid Cooler Limited Edition Model 650 Dolarlık arasındaki farkı soruyorsun herhalde. Çok büyük ihtimalle 100 - 150 MHZ'lik saat hız farkı var. 3 saat kaldı geçmek bilmiyor.

Edit : Bu arada VEGA 56 diye de bir kart gelecekmiş. VEGA 64'e kıyasla 64 İşlem Ünitesi yerine 56 işlem ünitesi ve 4096 adet Paralel İşlem Birimi yerine 3548 paralel işlem birimi olacak imiş. TDP değeri ise 300 Watt deniliyor. Satış fiyatı da 399 Dolar deniliyor.

Cihazların spesifikasyonları çok donanımlı gözüküyor. Eğer optimizasyonları da iyi olursa kesinlikle 1070/1080/1080 Ti rakibi olabilir bence.

Bu fiyatları görünce GTX 1050Ti ve ben.

Vega 56 gtx 1070'i geçer büyük ihtimal. Fakat ufak bir farkla geçer atıyorum 5 10 fps yine gtx 1070 alır millet. Çünkü arasındaki fps farkı watt farkına değmez. Gtx 1080 kadar fps vermeliki o fiyata alınsın

Vega 56 gtx 1070'i geçer büyük ihtimal. Fakat ufak bir farkla geçer atıyorum 5 10 fps yine gtx 1070 alır millet. Çünkü adadaki fps farkı watt farkına değmez. Gtx 1080 kadar fps vermeliki o fiyata alınsın
Aynen. Kart alırken bakılması gereken bence Watt/Performans.

Bu arada arkadaşlar bu konu sürücü konusu. VEGA için çok daha iyi bir konu açtım. VEGA ile ilgili tüm düşüncelerimizi oradan paylaşalım artık.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/radeon-rx-vega-ana-konu-siggraph-2017.473926/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…