Radeon Software 23.2.1 indirilir mi?

Hocam araştırdığımda driver BIOS ayarlarını değiştirip Windows'u bozuyormuş. Kafam şu an gerçekten karıştı.

Driver BIOS Windows birbirlerinden çok farklı driverın BIOS bozduğunu BIOS'unda Windows bozduğunu ilk defa duyuyorum varsa da öyle bir şey benim hatam ama driver BIOS bozsa bile Windows'u değil en kötü çalışma şekillerini bozabilir onu da default yaptığınızda düzelir diye düşünüyorum BIOS'ta kalıcı bir ayar yok en nihayetinde.

Neredeyse 3 gün oldu çıkalı.

Herhangi bir sorun görmedim. Aktif olarak Hogwarts Legacy oynuyorum, performanstan şikayetim yoktu ama daha da iyi olmuş. Diğer oyunlara bakmadım fakat çoğu testte her oyunda minimum %15 kazanmış duruyor kartlar.

Neredeyse 3 gün oldu çıkalı.

Herhangi bir sorun görmedim. Aktif olarak Hogwarts Legacy oynuyorum, performanstan şikayetim yoktu ama daha da iyi olmuş. Diğer oyunlara bakmadım fakat çoğu testte her oyunda minimum %15 kazanmış duruyor kartlar.
Hocam dediğim gibi. Driver'ın Windows'u çökerttiğini söylüyorlar.

Söylemek yeterli değil ne tür bir kanıt sundukları önemli, o söylentiye bakacak olursanız 22.11.2 sürümü de kartları yakıyor dendi ve 3 ay kullandım o sürücüyü fakat OC yapmama rağmen bir problem görmedim.
22.11.2 sürücüsünün benim bildiğim tek problemi RX6700 ve 6700XT kartlarda Uncharted 4 oyununun giriş bölümünün çökmesine sebep olduğuydu. Forumda bakarsanız RX6700 kullanıp Uncharted 4'te problem yaşayan çok insan olduğunu görürsünüz. Problemin çözümü basitti gerçi. DDU ile güncel sürücüyü silip 22.10.2 sürücüsünü yükleyerek oyunu oynayınca problem kalmıyordu.

İndirdim ama indirirken PC bir kafayı yedi kulaklık fare klavye falan gitti geri yükleme oluşturdum olmazsa oradan eskiye geçerim şu anlık bir sorun yok.

Yabancı forumlarda yeni sürümün sıkıntı çıkarttı doğrulanmış. Bazı kişilerde Windows dosyalarının bozulmasından sistemin çökmesine kadar sıkıntılı durumlar mevcut, şahsen ben animerzone driverlarını kullanıyorum çıktıktan yaklaşık 2 gün sonra şimdi yayınlanan sürüm eski modellerde kullanılabiliyordu ciddi manada performans artışı da oldu onun sayesinde. Herkese tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı