Radeon Software 23.2.1 indirilir mi?

İnternette aratınca 3.parti AMD driverı olarak çıkıyor. Muhtemelen AMD'nin sürücülerinden şikayet eden ve bu işlerden az çok anlayan biri kendisi el attı işte. Siteleri şu:

İnternette aratınca 3.parti AMD driverı olarak çıkıyor. muhtemelen AMD'nin sürücülerinden şikayet eden ve bu işlerden az çok anlayan biri kendisi el attı işte. Siteleri şu:

Gözle görülür artış olur mu?

22.11.2 sürücüsünün benim bildiğim tek problemi RX6700 ve 6700XT kartlarda Uncharted 4 oyununun giriş bölümünün çökmesine sebep olduğuydu. Forumda bakarsanız RX6700 kullanıp Uncharted 4'te problem yaşayan çok insan olduğunu görürsünüz. Problemin çözümü basitti gerçi. DDU ile güncel sürücüyü silip 22.10.2 sürücüsünü yükleyerek oyunu oynayınca problem kalmıyordu.

Bu sorun hala devam ediyor sanırım. Ne AMD düzeltmeye uğraşıyor ne de oyunu portlayan firma. Tek çözüm hala eski driver yüklemek.

Gözle görülür artış olur mu?
Henüz AMD kullanmadığım için bilmiyorum hocam.
Bu sorun hala devam ediyor sanırım. Ne AMD düzeltmeye uğraşıyor ne de oyunu portlayan firma. Tek çözüm hala eski driver yüklemek.
Oyunu portlayan firma AVX2 desteklemeyen işlemcilerde oyunun çalışmasını bile 1 ayda sağlamıştı. Bu konuda hiçbir şey yapmazlar. AMD'nin yeni sürücülerine kaldı RX6700 kullanıcıları. Neyse ki sadece 6700 serisinde yaşanıyor bu problem. Tüm AMD kartlarda olsaydı çok daha fazla duyulurdu bu problem.

RX 6600ü güncelleyecektim şu videoyu görüp vazgeçtim. Zaten sistem çöküyor söylentileri falan da var.22.11.1'den devamke.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim gördüğüm videoda da düşmüş hep anlamadım.

Allah Allah.

Çıktığı gibi indirdim üstünede bayağı bir oyun oynadım ama hiçbir performans sorunu ya da çökme sorunu yaşamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı