Radeon Software 23.2.1 indirilir mi?

7900 XTX'te bile yaşadım. Twitter'a girince donuyor ve mavi ekran veriyordu. Chrome donanım hızlandırmayı kapatınca duzeldi.

Aynısını bana da oluyor Twitter da video izlerken sistem donuyor sonra bir anda düzeliyor ve Chrome kapanıyor.

İlk kez tarayıcıda video izlerken donma olayına denk geldim. 21.8.1 sürücüsünden 22.11.2'ye kadar hiçbirinde olmamıştı. Donanım hızlandırmayı kapadım bakalım.

6700 XT'lerde sorunu çözeceklerine 6600 XT'ye sıçratmışlar.

Başkan ben güncellemeden önce 6600 XT kullanıyordum yine aynı tarayıcı da video izlerken donma sorunu vardı. 6700 XT geçtim hala var.

Çıktığı günden beri kullanıyorum. Cyberpunk ve Civilization 6 oynadım, ettim. Henüz bir hatayla karşılaşmadım. Stabil görünüyor gayet. (Rog Strix 6700 XT)

Bende rx 6500xt kullanıyom çökme falan gibi sorunlar yok ayrıca performansta büyük bi artış var. Gta 5 te 5 dakikada bir donma oluyodu o sorunda ortadan kalktı. Kurulabilir.

Başkan ben güncellemeden önce 6600 XT kullanıyordum yine aynı tarayıcı da video izlerken donma sorunu vardı. 6700 XT geçtim hala var.

6600 XT'de bende hiç yoktu direkt donanım hızlandırma da açık kullanıyordum. O kadar video, film izledim 1+ sene bir kere öyle donma, siyah ekran karşılaşmadım. Bu son sürücüyü indirince ekran böyle dondu arkada ise video sesi devam etti, yeniden başlattım donanım hızlandırma kapattım. Şimdilik tekrarlamadı.

Güncellediğime o kadar pişmanım ki artık görüntü git gel yapıyor hocam RX6600 kullanıyorum 22.11.2 candır gerisi nokta.

Donanım hizlandirmayi kapattıktan sonra 2 gündür sıkıntı yoktu age of 4'e gireyim dedim yine başladı. CoD warzone 2'de sıkıntı yok mesela. Freesync'i kapatın demişler kapattım yine aynı. VRR(Variable Refresh Rate) kapatın diyen de var.

hemen 23.1.2'ye dönüyorum. çekilecek gibi değil. bilgisayarı sapıttırdıktan sonra anlamı yok performans artışının

Son düzenleme:
RX 7900 XT için indirdim. Hiçbir sorun yok.

Çökerse haber ederim ama imkan vermiyorum.

Güncelleme sonrası Valorant'ta inanılmaz FPS düşüklüğü yaşıyorum ve PC çökmesi olarak sayılır mı bilmiyorum(bence sayılır) ama yine Valorant'ta PC kilitlendi DC de sesim falan gidiyor ama hiçbir şey çalışmıyordu ne Alt Tab atılıyordu ne görev yönetici açılıyordu ne de oyun kapanıyordu PC reset atınca düzeldi. Bu sürümden önce de Chrome açık şekilde oyun oynarken ne zaman olacağı belli olmuyor Alt Tab atınca tak PC siyah ekran olup kalıyordu yine PC'ye reset atmadan düzelmiyordu o sorunu çözmüş gibiler bu sefer başka sorun patlak veriyor gerçekten kanser olmamak elde değil ne yapayim şimdi ben akıl verin yeni ekran kartı aldık sorunsuz günümüz yok.

6600 XT'de bende hiç yoktu direkt donanım hızlandırma da açık kullanıyordum. O kadar video, film izledim 1+ sene bir kere öyle donma, siyah ekran karşılaşmadım. Bu son sürücüyü indirince ekran böyle dondu arkada ise video sesi devam etti, yeniden başlattım donanım hızlandırma kapattım. Şimdilik tekrarlamadı.

Hocam ben de 6600 XT almadan önce sizin forumdaki birkaç konunuza göz atıp öyle almıştım performansından gayet memnundum sadece bu tarayıcıda video izleme sorunu vardı güncellemeden önce, sonra 6700 XT alınca sorun ortadan kalktı sanırım sürücü güncellemesi her kartta stabil çalışmıyor biraz şansa bağlı olabilir.

Ben yükledim ve yükler yüklemez Valorant'ta sorunlar oldu. FPS düşmesi, ekranın donması vb.
sorun benden kaynaklı da olabilir bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı