Radyatöre fazladan fan bağlama

AsakaXenshi

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dün akşam kasama Corsair H100I marka sıvı soğutma taktım. Fakat aklıma takılan bir şeyden dolayı konu açma gereği duydum. Kullandığım kasa Masterbox5 Lite RGB olduğu için öndeki RGB fanları sökmeden radyatörü arkasına monte ettim. Yani 3 fan kasanın geldiği stok halinde iken radyatör ince sacın arkasından monte ettim. Sonradan Corsair'in kendi fanlarının daha güzel hava üflediğini fark ettim ve radyatörün arka kısmına 1 adet Corsair H100I fanı bir altına ise Cooler Master fanı takıp egzoz fanı diğer H100'i fanı yaptım. Bilgisayar boşta iken 28 derece falan oluyor radyatöre çift fan taktığım için kötü mü yaptım emin olamadım teşekkür ederim. Şöyle resimleri bırakayım. Ve ek olarak aradaki ince sac soğutmaya engel olur mu? Teşekkür ediyorum.

Wv8Z99.jpg

z7ozoq.jpg

Sorun olmaz. İşlemci açısından iyi bile olabilir. Ama ekran kartı sıcaklığını takip edin. Taze havasız kalmasın.

Ekran kartım 22 derece boşta iken fanları dönmüyor zaten. Bir sorun teşkil ettiğini sanmıyorum çünkü egzoza taktığım Corsair fanı çok müthiş bir hızda dönüp fena bir soğukluk atıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı