Rage 24 sistem alınır mı?

mertininho

Femtopat
Daha fazla  

Hocalarım öncelikle sa. Bu sistemi bayağıdır almayı düşünüyorum yapacağım değişiklikler. İşlemci R5 5600 yapacağım ekran kartını da ASRock 6600 yapmayi düşünüyorum değişiklik olarak. Ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı?

He bir de ASRock RX 6600 Challenger D alınır mı?

Hocalarım öncelikle sa. Bu sistemi bayağıdır almayı düşünüyorum yapacağım değişiklikler. İşlemci R5 5600 yapacağım ekran kartını da ASRock 6600 yapmayi düşünüyorum değişiklik olarak. Ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı?

Bence değer sevgili arkadaşım seni pişman etmez 👍

6600 yaparsan daha iyi olur o fiyata üzmez.

Bütçe yetiyorsa SSD'yi XPG SX8200 yapın çok mükemmel oluyor PC ben bunu alacaktım satın al tuşuna tam basarken PcKolik indirimleri bildirimi geldi 3060'lı sistemi 15k ya aldım.

Bütçe yetiyorsa SSD'yi XPG SX8200 yapın çok mükemmel oluyor PC ben bunu alacaktım satın al tuşuna tam basarken PcKolik indirimleri bildirimi geldi 3060'lı sistemi 15k ya aldım.

Hocam peki Tebilon'da bu sistem var bu alınır mı?

Buna bütçen yetiyorsa bu seviyelerde 4060'lı sistemler oluyor onlardan al 4060 harici alma 3060 falan 6600 ile arasında fark yok neredeyse.

Bu alınmaz bu arada çok pahalı 6600'lü sistem için.

Şu an 20k altı en F/P sistem bu tüm sitelere şu an sizin için baktım.

Son düzenleme:
Buna bütçen yetiyorsa bu seviyelerde 4060'lı sistemler oluyor onlardan al 4060 harici alma 3060 falan 6600 ile arasında fark yok neredeyse.

Bu alınmaz bu arada çok pahalı 6600'lü sistem için.

Şu an 20k altı en F/P sistem bu tüm sitelere şu an sizin için baktım.

Hocam 4060'li sistem var mı acaba önerir misiniz? Bir de şey durumu var ben internetten sipariş vermeyi düşünmüyorum direkt olarak mağazaya gidip alacağım hocam.

Benim şu an alacaklarım.
Sistem (kasa)
Monıtör(asus vp249qgr almayı düşünüyorum)
Kulaklık(belki)(Havit Gamenote H2002P).

Bunların hepsini toplam 26-27k ya tamamlamam gerekiyo yoksa pederinyo bizi akşam çorba yapar.

Hocam 4060'li sistem var mı acaba önerir misiniz? Bir de şey durumu var ben internetten sipariş vermeyi düşünmüyorum direkt olarak mağazaya gidip alacağım hocam.

Benim şu an alacaklarım.
Sistem (kasa)
Monıtör(ASUS VP249QGR almayı düşünüyorum)
Kulaklık(belki)(Havit Gamenote H2002P).

Bunların hepsini toplam 26-27k ya tamamlamam gerekiyor yoksa pederinyo bizi akşam çorba yapar.

Evinize yakın hazır sistem mağazaları hangileri.

@pawEn ?

Son düzenleme:
Ben İstanbul'da Avrupa tarafındayım yakın olarak İtopya vatan vs var ama Anadolu tarafınada gidebilirim. Gençer Gaming olmaz çünkü tek şubeleri Yalova'da var onların.

Striker 5A - Game Garaj Anadolu tarafında 4060 sistem monitörü buradan almayın ama birazdan atacağım.

https://www.sinerji.gen.tr/viewsoni...-monitor-p-51540?utm_campaign=akakce&v=1.91.3 onu da Sinerji üzerinden kendiniz teslim alın GameGaraj'da çok pahalı.

RAM'i +34 TL'ye XPG yapın anakartıda MSI A520 veya B450 yapın benim önerim B450 ama A520 ile farkı yok bütçe yeterse SSD'yi upgrade edin 1TB kinston veya 500 GB MSI iyi SSD'ler.

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,415122189.html kulaklık olarak bunu çok öneriyorlar alabilirsin.
Ayrıca forumda Rampage ürünlere nefret olsa da ben 1 ay önce bu kulaklığı sistem aldığım yerden 400 TL'ye aldım sırf kampanyalı ucuz diye şu ana kadar hiçbir problem olmadı 10 numara 5 yıldız kulaklık.

Sistemi internetten alın ve teslimde mağaza teslimi seçin monitörü direk mağazadan alın kulaklığıda eve kargo olacak şekilde alın ekran kartı demonte olsun teslim alırken sistem tehlikeye giriyor taşımada sorumlulukta size geçiyor yoksa.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı