Çözüldü Rainbow Six Siege 6 en ucuz hangi sitede bulabilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kowi

Kilopat
Merhaba Rainbow Six Siege almak istiyorum. Ancak şu an 102 TL en ucuz nerede bulabilirim? Ne sıklıkla indirime girer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ubisoft'un kendi mağazasında şu an 35 lira. İstersen alabilirsin.

Site olarak bilmiyorum fakat instagramda oyun satan sitelerden uygun fiyata R6 içeren bir hesap satın alabilirsin.Hem bu hesapta skin vs. de geliyor.

Merhaba Rainbow Six Siege almak istiyorum. Ancak şu an 102 TL en ucuz nerede bulabilirim? Ne sıklıkla indirime girer.
Kış, yaz, ilkbahar ve sonbahar indirimlerinde ve firmanın yapmak istediği herhangi bir zamanda indirime girer. Onun dışında şuan Gamesatış'ta 92,69 TL, FOXNGAME(ne kadar güvenilir bilmiyorum)'de 82,39 TL, Durmaplay'de (Uplay key olarak) 84,97 TL.

tenskmarket(rdr2 aldım) ve oyunmagaza(bf5 aldım).Ürün kataloglarında yoksa bile DMden sor bazen her şeyi koymayabiliyorlar.

En ucuz epic'de 41 TL'ye girdiğini gördüm. Oyun eskiden 24 TL idi. İnstagram'daki sayfalara güvenmiyorum açıkçası, hesap veriyorlar elinde patlama ihtimali de olabiliyor. Plati.ru'da ki çalıntı hesapları kakalıyorlar.

Çalıntı hesap mıdır falan orasını bilmiyorum.Ama ben bir sıkıntı yaşamadım hatta gecikme oldu ve bunun için bana bf 1 verecekti ben reddettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…