Rainbow Six Siege Oynamaya Başlamak

Oyunda strateji çok önemli. Ayrıca arkadaşın dediği gibi haritaları iyi bilmek lazım. Ama bir kötü yanı var. 200 level adamı tutupta 50 level adamla eşleştirmesi eşleştirme sisteminin ne derece kötü olduğunun kanıtıdır. 300-400 saati olan adamları yeri geldiğinde 10-20 saat oynayan adamlarla eşleşebiliyor. Ama oyun oynamaya değer bir oyun.

1600 saatim var ve şunu kesinlikle söyleyebilirim ki bu oyun arkadaşlarla eğlenceli. Ben oyunu beta sürecinden beri takip edip fakat ancak Operation Skull Rain de alabilmiştim aldığımda çevremde ne bu oyunu duyan ne de oynayan vardı bu yüzden en az 1000 saatimde ben solo oynamışımdır fakat sonradan oyunun popülerliği arttıkça çevremdeki insanlarda oynamaya başladı. Başlarda bir arkadaşımla birlikte ona oyunu öğrete öğrete duo girmeye başladık sonradan sayımız arttı şuan 5 kişi çok ciddi Rainbow oynuyoruz ve gerçekten inanılmaz zevk veriyor eğer böyle eli FPS oyunlarına yatkın birkaç arkadaşınız varsa toplayın onlarla girin hem oyunu öğrenirsiniz hemde gelecekte oynayacağınız arkadaşlarınız hazır olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı