Çözüldü Rainbow Six Siege 7.1

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Antonio Montana

Kilopat
Katılım
9 Eylül 2017
Mesajlar
2.768
Çözümler
4
Yer
El Fureidis
Bildiğim kadarıyla Rainbow Six Siege 7.1 desteği veriyor. Önceden stereo ile oynuyordum, 7.1 açmalı mıyım tam emin olamıyorum. Açtığımda 2-3 kişinin sesleri karışıyor, ama 1V1'de adamın olduğu yeri şıp diye anlıyorum. Yardım edin. :D.
 
Çözüm
Evet 7.1 açmalısınız. Rainbow'da sesler karışıyor doğru ama alışırsınız yavaş yavaş. 1 Vs 1 kalınca dediğiniz gibi çok işe yarıyor. Zaten oyun esnasında fazla ses kasamıyorsun silah seslerinden Vs.
Üstadlar o çok para yahu :)
Normal Arctis 7 ile Pro X arasında hangisi daha iyi peki dostlar?
Pro X hem Arctis 7 hem de Arctis Pro'dan daha iyi. Arctis Pro ve Logitech G Pro X arasındaki kıyaslamayı sadece teknik verilerdeki ses frekans aralığına indirgersen Arctis Pro daha başarılı görünür ama kıyaslamak o kadar basit değil.
 
Pro X hem Arctis 7 hem de Arctis Pro'dan daha iyi. Arctis Pro ve Logitech g Pro X arasındaki kıyaslamayı sadece teknik verilerdeki ses frekans aralığına indirgersen Arctis Pro daha başarılı görünür ama kıyaslamak o kadar basit değil.

Bana 1500 TL versen G Pro X mi yoksa Arctis Pro mu desen, Arctis Pro'yu seçerim.
 
7.1 açıp ayarlardan gece modu yapabilirsiniz sesi daha faydalı olur, 7.1'e alıştıkça karıştırma olayında azalır tavsiyem kesinlikle 7.1 kullanın.
 
Ben kablosuz olanından bahsetmiştim ama. :D

Öyle kullanıyorum zaten. :D
PRO X'İ GÜNLÜK HAYATTA TELEFON İLEDE KULLANMA İMKANIM VAR MI ACABA ?
ARTCİS 7 İÇİNDE AYNI SORU GEÇERLİ.
AYRICA EXTRA FPS OYUNLARINDA BU DAHA İYİ OLUR DEDİGİNİZ VAR İSE ONUDA DEĞERLENDİREBİLİRİM ŞUAN PRO X ALACAK GİBİYİM TAVSİYE VE GÖRÜŞÜNÜZEDE AÇIGIM
 
Pro X'i günlük hayatta telefon ilede kullanma imkanım var mı acaba?
Artcis 7 içinde aynı soru geçerli.
Ayrıca extra FPS oyunlarında bu daha iyi olur dediginiz var ise onuda değerlendirebilirim şu an Pro X alacak gibiyim tavsiye ve görüşünüzede açıgım.

Arctis 7'yi telefon ile kullanabilirsiniz ama kablolu olarak, benim şahsi tavsiyem Arctis 7 yönünde, diğer kulaklıklara nazaran kafa bandı olduğu için kafanızı hiçbir şekilde ağrıtıp baskı yapmıyor. Eğer kablosuz olsun diyorsan Arctis 7 der geçerim.
 

Geri
Yukarı