Çözüldü Rainbow Six Siege 7.1

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Evet 7.1 açmalısınız. Rainbow'da sesler karışıyor doğru ama alışırsınız yavaş yavaş. 1 Vs 1 kalınca dediğiniz gibi çok işe yarıyor. Zaten oyun esnasında fazla ses kasamıyorsun silah seslerinden Vs.
Bildiğim kadarıyla Tom Clancy's Rainbow Six: Siege 7.1 desteği veriyor. Önceden stereo ile oynuyordum, 7.1 açmalı mıyım tam emin olamıyorum. Açtığımda 2-3 kişinin sesleri karışıyor, ama 1V1'de adamın olduğu yeri şıp diye anlıyorum. Yardım edin. :D.

Dostum yorumlardaki bilginden dolayı yazıyorum Rainbow sixde nasıl daha iyi ses alabilirim acaba ses kartımın iyi olduğu düşünmüyorum oynadığım laptop yaklaşık 8 yıllık falan fakat bazıları 7.1 özellikli kulaklıkla bazıları ise stereo kulaklık ile oyna demiş acaba hangisini tavsiye edersin ve aldıktan sonra ne ayarı yapmalıyım bütçem 250TL.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı