Rainbow Six Siege alınır mı?

Maçtan banlanmasalar haklı olabilirdiniz. Zaten oyunda hile olduğunu maçtan ban yüzünden düşmelerinden anlıyorum. Yoksa hile olduklarını fark etmiyorum zaten. Ama oyunu oynarken sürekli birilerinin oyundan düşmesi ve yukarıda hile sistemi tarafından banlandığı yazınca ve bu sürekli tekrarlanınca insan tereddüte düşüyor.

O maçınızdan banlanan oyuncular değil.
Dünya genelindeki tüm oyuncular arasından banlanan oyuncular.

Bana göre bu kadar inceleme arasında o kadar hile insanları rahatsız etmiyor.
1597922787520.png

O maçınızdan banlanan oyuncular değil.
Dünya genelindeki tüm oyuncular arasından banlanan oyuncular.

Bana göre bu kadar inceleme arasında o kadar hile insanları rahatsız etmiyor.
Eki Görüntüle 644007
Önceki mesajımı okuyun. Ek olarak hile ve toxic dolu olan CS'nin de Steam yorumları böyle. Bu bir şey kanıtlamıyor.

Adam maçımdan düşüyor ve üstte banlandığı yazıyor, bu durumdan bahsediyorum. Maçımda olmasalar takacağım bir durum değil. Belki rankımın düşüklüğü yüzündendir, ileride tekrar bir oynar bakarım.

O kadar şanssız olduğunuzu düşünmüyorum.
Günde banlanan 50 oyuncu arasından biri size denk geldiyse başınızda bir şanssızlık olabilir.
Peki ne kadar banlanan oyuncular maçınızdn düştü?
Yani sayısı kaç?

O kadar şanssız olduğunuzu düşünmüyorum.
Günde banlanan 50 oyuncu arasından biri size denk geldiyse başınızda bir şanssızlık olabilir.
Peki ne kadar banlanan oyuncular maçınızdn düştü?
Yani sayısı kaç?
Arkadaşlarıma birkaç maç atarsam ki maksimum 5-6 maç atıyoruz. Bu maçların birinde bir adam maçtan düşüyor ve üstte bu adamın oyunun hile sistemi tarafından yasaklandığı yazıyor. Ek olarak günde 50 kişinin banlandığını düşünmüyorum, üstte hile yüzünden banlananları gördüğümüz yer 2 dakikada bir yenileniyor.

Oyunu bıraktım daha önce, oynadığımız zamanda da benim rankım düşük, oynadığım arkadaşlarımın daha düşüktü. Bundan çok daha fazla hileyle karşılaştığımı söyleyebiliriz. İleride tekrar R6 indirip oynayacağım, son durumu size bildireceğim. Sözüm olsun. :D

Playstation 4 üzerinden oynuyorum oyunu, Velvet Shell sezonunda başlamıştım. An itibari ile 968 saatim var. Artık eskisi kadar oynamıyorum 900 saatten sonra sıkmaya başladı. Kısacası alın uzunca bir süre kitliyor sizi oyun. Arkadaşlarınızla daha zevkli oluyor bu arada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı