Rainbow Six Siege alınır mı?

Aynen abi, kesin 4 kere karşılaşmışsındır maksimum hileyle. Her 5 oyunumdan birinde hile geliyor ve oyundan banlanıyor. O 5 maçta hile kullanıp belli etmeyen insan olasılığını katmıyorum bile. Oyuna giriyorum sesli Ruslar ve Türkler tarafından havadan sudan konuşulmak için kullanılıyor, adamları uyarınca seni vurmaya, bloklamaya başlıyorlar. Görüşlerime katılmamanın sebebi boş yere R6 fanlığı yapıyor olman. Oyun sürekli CS toxicliğinden uzak diye anılıyor ama CS'den bir farkı yok oynanış dışında. Kitle yine aynı.
3 yıldır aktif oyuncuyum tabi ki toxic'ler hile'ler gördüm ama çok nadir geliyor ya sizin rütbeniz düşük yada her öldüğünde karşısındakine hile diyen oyunculardan birisiniz bunun fanboy'luk ile alakası yok.

Evet. Rank sistemi oldukça zor. Yaklaşık 300 saatlik bir oyun sürem var ve dereceli atmıyorum. Derecesiz zaten oldukça zevkli geliyor. Dereceli girdiğim bir kaç maçta rakiplerim de benim gibi rütbesiz olması gerekirken rütbeye sahip kişiler vardı. Yani dereceli eşleştirmesi başlangıçta problem yaratır. Dereceli girmeden önce haritaları ve operatörleri öğrenmenizi öneririm. Hile konusunda yukarıda yazılanlara cevap olarak şu ana kadar oynadığım 533 maçın yalnızca 4-5 maçında hile geldi. Bunlara ek olarak smurf hesap olayı da 10 maçta 1 anca denk gelir. Toxic yapan da yine 10 maçta 1 anca gelir. Tabi önerim 5 kişi ekip olarak girmen. Oyunda denk gelen Türk oyuncuları ekleyip devam edebilirsin.

3 yıldır aktif oyuncuyum tabi ki toxic'ler hile'ler gördüm ama çok nadir geliyor ya sizin rütbeniz düşük yada her öldüğünde karşısındakine hile diyen oyunculardan birisiniz bunun fanboy'luk ile alakası yok.

Fanboy'lukla alakası yok zaten.
En az 1 kere R6S oynayan biri zaten karalama yaptığını anlar.
Bu arkadaşın R6S oynadığına bile inanmıyorum.

Maçtan banlanmasalar haklı olabilirdiniz. Zaten oyunda hile olduğunu maçtan ban yüzünden düşmelerinden anlıyorum. Yoksa hile olduklarını fark etmiyorum zaten. Ama oyunu oynarken sürekli birilerinin oyundan düşmesi ve yukarıda hile sistemi tarafından banlandığı yazınca ve bu sürekli tekrarlanınca insan tereddüte düşüyor.

Arkadaşlar oyunu Steam'den almak durumundayım. Mecburen Steam cüzdandan alacağım yani. Şu an 89 liram var ama indirimleri beklemeli miyim? En yakın indirim ne zaman?
1597922374122.png

Benzer tarihler olacaktır.

Arkadaşlar oyunu Steam'den almak durumundayım. Mecburen Steam cüzdandan alacağım yani. Şu an 89 liram var ama indirimleri beklemeli miyim? En yakın indirim ne zaman?

Epic Games üzerinden "50 TL" gibi bir fiyata satılıyor.
Epic Games mega indirimlerinde "23 TL" gibi bir fiyata satılıyor.
Önerim Epic Games.
Ama Steam'i seviyorsanız istediğinizi alın.

Maçtan banlanmasalar haklı olabilirdiniz. Zaten oyunda hile olduğunu maçtan ban yüzünden düşmelerinden anlıyorum. Yoksa hile olduklarını fark etmiyorum zaten. Ama oyunu oynarken sürekli birilerinin oyundan düşmesi ve yukarıda hile sistemi tarafından banlandığı yazınca ve bu sürekli tekrarlanınca insan tereddüte düşüyor.
O yazan dünya genelinde banlanan oyuncular tabi çok gözükecek.

En yakın indirimi kestiremiyorum ama Uplay'de R6 26 liraya kadar iniyordu oradan da takip edebilirsiniz.
Epic beklemek en doğrusu bence. 60 tllik kupon da var oyunun gelişmiş bir sürümünü alırsınız. Standart alan çoğu kişi operatör açamamaktan şikayetçiymiş zaten.
Epic Games üzerinden "50 TL" gibi bir fiyata satılıyor.
Epic Games mega indirimlerinde "23 TL" gibi bir fiyata satılıyor.
Önerim Epic Games.
Ama Steam'i seviyorsanız istediğinizi alın.
Epic'de ne zaman indirime girer?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı