Rainbow Six Siege alınır mı?

Alınır. Arkadaşın dediği gibi Epic Games üzerinden 50 TL karşılığında alabilirsin. Oyunun mantığı farklı ülkelere ait atak veya defans operatörleri ile bombayı çözmek veya korumaktır. Her operatörün kendine has özellikleri mevcut. Ama CS:GO gibi spray atayım mantığı yok. Taktiksel biçimde takım ile iletişim kurarak oynaman gerekir. Hile konusunda CS:GO' dan daha iyi. Banlananları canlı olarak görüyorsun. Örneğin 1 gün önce rakipteki hile açan adamı sonraki gün banlandığını gördüm. Farklı soruların da varsa yardımcı olmaya çalışırım buradan.

Alınır. Arkadaşın dediği gibi Epic Games üzerinden 50 TL karşılığında alabilirsin. Oyunun mantığı farklı ülkelere ait atak veya defans operatörleri ile bombayı çözmek veya korumaktır. Her operatörün kendine has özellikleri mevcut. Ama CS:GO gibi spray atayım mantığı yok. Taktiksel biçimde takım ile iletişim kurarak oynaman gerekir. Hile konusunda CS:GO' dan daha iyi. Banlananları canlı olarak görüyorsun. Örneğin 1 gün önce rakipteki hile açan adamı sonraki gün banlandığını gördüm. Farklı soruların da varsa yardımcı olmaya çalışırım buradan.
Doğru.

2018 Haziran'ında artık CSGO daki hilelerden gına gelince 4 kişi R6 ya geçtik. 2 sene içinde 1000 saat oynadım öyle güzel oyun ki anlatılmaz. Hile konusuna gelirsek elbette ki var ama inan CSGO kadar değil. Normal oyunda 3 mod var bomba, secure area ve rehine. Normal oynarken secure area oynamayı tercih ediyoruz ama derecelide sadece bomba modu var. Çeşit çeşit harita, birbirinden özellikli operatörler, kesinlikle almalısın öneririm.

@338990
Mesajıma ekleme yaptım.
1597921107256.png

1-Epic Games'te 50 TL ama 500 TL olsa da alınır.
2-Oyunda hile yok.
3-Oyunun mantığı: Savunan/saldıran olmak üzere 2 takım var. Rehine, bomba, kontrol üzere olmak üzere 3 mod var. Kısaca CS:GO'nun remake yemiş hali. Tek farkı: Beyin gerektiriyor, bilek gerektiriyor, taktik gerektiriyor. Silah sayısı daha fazla, grafikleri daha iyi, hile yok, toxic kişiler yok.

Küfür vs. şeyler var mı? Çünkü gerçekten o tür oyunlardan nefret ederim sadece bu sebepten bir sürü oyun bıraktım

Küfür vs. şeyler var mı? Çünkü gerçekten o tür oyunlardan nefret ederim sadece bu sebepten bir sürü oyun bıraktım
Hocam çok elit ortam falan beklemeyin. Toxic de var hile de var oyunda. Herkese söven, kendi takım arkadaşlarını öldüren insanlar dolu oyun. Bundan haberdar ol.

Yok denilecek kadar azda olsa var.
Şu an 60 LVL'im
Sadece 2 kere küfürle karşılaştım.
60 LVL'de 50 ila 100 saat arasında kasılıyor. Ben 100 saatte 2 kere küfürle karşılaştım yani.

Küfüre pek bir şey yapamazsın reportlamak ve susturmaktan başka ama oyunun takım arkadaşlarını öldürenler için politikası var. Bir takım arkadaşın seni öldürdüğünde 2 seçenek çıkıyor bilerek mi öldürdü yoksa yanlışlıkla mı öldürdü diye. Bilerek öldürdüyse eğer bir daha takım arkadaşlarına hasar vermeye çalışırsa o kişi kendisinin canı gidiyor.

Hocam çok elit ortam falan beklemeyin. Toxic de var hile de var oyunda. Herkese söven, kendi takım arkadaşlarını öldüren insanlar dolu oyun. Bundan haberdar ol.

@Penthos Music

Gördüğüm en iyi karalama.
Dediklerinizin %1'lik kısmına bile katılmıyorum.

Toxic çok az var. Ben hiç görmedim toxic. Çok az var dediğimde üstte "x adlı kullanıcı toxiclikten banlandı" yazıyor diye azda var dedim. Yoksa görmedim.

Hile azda olsa var. Max 4 kere karşılaştım hile ile.

Kendi takım arkadaşlarını öldüren var. Ama bir kere öldürebiliyor. Birini sebepsizce vurduğu zaman ölen adam kick vote başlatıp attırıyor. Üstüne takım report atıyor. Üstüne adam toxiclikten ban yiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı