Rainbow Six Siege alınır mı?

@Penthos Music

Gördüğüm en iyi karalama.
Dediklerinizin %1'lik kısmına bile katılmıyorum.

Toxic çok az var. Ben hiç görmedim toxic. Çok az var dediğimde üstte "x adlı kullanıcı toxiclikten banlandı" yazıyor diye azda var dedim. Yoksa görmedim.

Hile azda olsa var. Max 4 kere karşılaştım hile ile.

Kendi takım arkadaşlarını öldüren var. Ama bir kere öldürebiliyor. Birini sebepsizce vurduğu zaman ölen adam kick vote başlatıp attırıyor. Üstüne takım report atıyor. Üstüne adam toxiclikten ban yiyor.
Bence fazla polyannacılık yapıyorsunuz oyunda ziyadesiyle toxicle ve hileyle karşılaştım ama tabiki CSGO kadar değil. Buyurun steam hesabım: riseofthesidewinder

Oyunun rank sistemi nasıl? Adil mi yani?

Adil.
Önce CS:GO'daki gibi değil. CS:GO'da hileler banlanıp yeni hesap açıp 2lvl olup rekabetçi rank düşürüyor ya.
Bunda o yok.
Bunda unranked 25 level istiyor.
Ranked 50 lvl istiyor.
Ve hileler 3 lvl olamadan ban yiyor. Ve bu sistemde oyuna yeni başlayıp direk ranked girmek isteyen kişiler içinde yapıldı.
Hileler içinde.

@Penthos Music

Gördüğüm en iyi karalama.
Dediklerinizin %1'lik kısmına bile katılmıyorum.

Toxic çok az var. Ben hiç görmedim toxic. Çok az var dediğimde üstte "x adlı kullanıcı toxiclikten banlandı" yazıyor diye azda var dedim. Yoksa görmedim.

Hile azda olsa var. Max 4 kere karşılaştım hile ile.

Kendi takım arkadaşlarını öldüren var. Ama bir kere öldürebiliyor. Birini sebepsizce vurduğu zaman ölen adam kick vote başlatıp attırıyor. Üstüne takım report atıyor. Üstüne adam toxiclikten ban yiyor.
Aynen abi, kesin 4 kere karşılaşmışsındır maksimum hileyle. Her 5 oyunumdan birinde hile geliyor ve oyundan banlanıyor. O 5 maçta hile kullanıp belli etmeyen insan olasılığını katmıyorum bile. Oyuna giriyorum sesli Ruslar ve Türkler tarafından havadan sudan konuşulmak için kullanılıyor, adamları uyarınca seni vurmaya, bloklamaya başlıyorlar. Görüşlerime katılmamanın sebebi boş yere R6 fanlığı yapıyor olman. Oyun sürekli CS toxicliğinden uzak diye anılıyor ama CS'den bir farkı yok oynanış dışında. Kitle yine aynı.

Bence fazla polyannacılık yapıyorsunuz oyunda ziyadesiyle toxicle ve hileyle karşılaştım ama tabiki CSGO kadar değil. Buyurun steam hesabım: riseofthesidewinder

Polyannacılık mı yapıyorum?
Gerçekleri söyledim. Ben az karşılaştım. Siz çok karşılaştıysanız bilemem.
Yani ikimize aynı seviyede çıkmıyorlar.

Aynen abi, kesin 4 kere karşılaşmışsındır maksimum hileyle. Her 5 oyunumdan birinde hile geliyor ve oyundan banlanıyor. O 5 maçta hile kullanıp belli etmeyen insan olasılığını katmıyorum bile. Oyuna giriyorum sesli Ruslar ve Türkler tarafından havadan sudan konuşulmak için kullanılıyor, adamları uyarınca seni vurmaya, bloklamaya başlıyorlar. Görüşlerime katılmamanın sebebi boş yere R6 fanlığı yapıyor olman. Oyun sürekli CS toxicliğinden uzak diye anılıyor ama CS'den bir farkı yok oynanış dışında. Kitle yine aynı.

Bari yalan söyleme. İnsanlara sorsan onlarda aynısını der.
Bir tek sende çok geliyor. Senin dediğin oyunun aksini diyor.
Mikrofonu açıp toxiclik yapan yok.
Hile az var.
Hileyle ben 60 lvle kadar max 6 kere karşılaştım senin her maçında karşılaşman saçma.
Belkide yalan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı