Rainbow Six Siege alınır mı?

Makaleler
4
R6 alınır mı? Oyunda çok hile var mı? Oyunun mantığı ne yani CS:GO'daki gibi bomba kurmaya mı çalışıyoruz?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun rank sistemi nasıl? Adil mi yani?

Hocam kolay rank atlayabileceğiniz bir oyun değil, kolay bir oyun da değil. Yani CS'den geçen birisi Lol'den DOTA'ya geçmiş gibi olur. Alışması zor ama güzel ve kaliteli bir oyun. Bu arada hile elbette var ama hızlıca banlanıyorlar.

Bence fazla polyannacılık yapıyorsunuz oyunda ziyadesiyle toxicle ve hileyle karşılaştım ama tabiki CSGO kadar değil. Buyurun steam hesabım: riseofthesidewinder

Oyunun rank sistemi nasıl? Adil mi yani?

Adil.
Önce CS:GO'daki gibi değil. CS:GO'da hileler banlanıp yeni hesap açıp 2lvl olup rekabetçi rank düşürüyor ya.
Bunda o yok.
Bunda unranked 25 level istiyor.
Ranked 50 lvl istiyor.
Ve hileler 3 lvl olamadan ban yiyor. Ve bu sistemde oyuna yeni başlayıp direk ranked girmek isteyen kişiler içinde yapıldı.
Hileler içinde.

Aynen abi, kesin 4 kere karşılaşmışsındır maksimum hileyle. Her 5 oyunumdan birinde hile geliyor ve oyundan banlanıyor. O 5 maçta hile kullanıp belli etmeyen insan olasılığını katmıyorum bile. Oyuna giriyorum sesli Ruslar ve Türkler tarafından havadan sudan konuşulmak için kullanılıyor, adamları uyarınca seni vurmaya, bloklamaya başlıyorlar. Görüşlerime katılmamanın sebebi boş yere R6 fanlığı yapıyor olman. Oyun sürekli CS toxicliğinden uzak diye anılıyor ama CS'den bir farkı yok oynanış dışında. Kitle yine aynı.

Bence fazla polyannacılık yapıyorsunuz oyunda ziyadesiyle toxicle ve hileyle karşılaştım ama tabiki CSGO kadar değil. Buyurun steam hesabım: riseofthesidewinder

Polyannacılık mı yapıyorum?
Gerçekleri söyledim. Ben az karşılaştım. Siz çok karşılaştıysanız bilemem.
Yani ikimize aynı seviyede çıkmıyorlar.

Bari yalan söyleme. İnsanlara sorsan onlarda aynısını der.
Bir tek sende çok geliyor. Senin dediğin oyunun aksini diyor.
Mikrofonu açıp toxiclik yapan yok.
Hile az var.
Hileyle ben 60 lvle kadar max 6 kere karşılaştım senin her maçında karşılaşman saçma.
Belkide yalan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…