RAM alırken dolandırıldım!

Zaten normalde yapmam boşluğuma denk geldi haklısınız. Eğer dolandırma durumu vs. yaparsa ilk önce şikayetçi olacağım süreç uzarsa bizzat adamdan gidip parayı kendim alacağım farklı yöntemlerle. Eğer adaleti devlet sağlamazsa ben sağlarım dağ başı değil burası bu adam ne yaptığını sanıyor? İyisiyle kötüsüyle ya malım ya da paramı alacağım fazlasıyla.
Çevrendeki birinden isteyip aldırtmalıydın ya da gidip almalıydın. Gidipte adamı dövme hocam yüz yüze konuş iste paranı.

Arkadaşlar selamlar. Adamın ilk verdiği kargoyu şube kaybetmiş onunla uğraşmış bana da direkt sıfır RAM gönderdi satın aldığım RAM'in sıfırını yolladı çok değişik bir süreçti ilginç bir satıcıydı RAM sağsağlam elime geldi herkese teşekkürler.

Arkadaşlar selamlar. Adamın ilk verdiği kargoyu şube kaybetmiş onunla uğraşmış bana da direkt sıfır RAM gönderdi satın aldığım RAM'in sıfırını yolladı çok değişik bir süreçti ilginç bir satıcıydı RAM sağsağlam elime geldi herkese teşekkürler.
Ulan var ya kargo şubesi yüzünden boşu boşuna adamın günahını aldık ha

Ulan var ya kargo şubesi yüzünden boşu boşuna adamın günahını aldık ha
He ya ilginç bir süreçti. Şubeyi arıyorum kargo yok diyor adamı arıyorum meşgule atıp wp den yazıyor 2 hafta oldu sipariş edeli. Adamın kargosunu kaybetmiş şube adam da sıfır ram alıp yollamış bana öyle dedi adam kargo geldi açtım gerçekten sıfır ram yollamış ilginç bir satıcı teşekkürler ama.

He ya ilginç bir süreçti. Şubeyi arıyorum kargo yok diyor adamı arıyorum meşgule atıp wp den yazıyor 2 hafta oldu sipariş edeli. Adamın kargosunu kaybetmiş şube adam da sıfır ram alıp yollamış bana öyle dedi adam kargo geldi açtım gerçekten sıfır ram yollamış ilginç bir satıcı teşekkürler ama.
Kargo şubesi umarım adamın zararını öder ya kesin birisi çalmıştır ha.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı