Jotariel
Kilopat
- Makaleler
- 1
Thaiphoon'da lazım durun.Thaiphoon indirdim hocam. AIDA indireyim o zaman
Thaiphoon'da lazım durun.Thaiphoon indirdim hocam. AIDA indireyim o zaman
Thaiphoon'da lazım durun.
Eki Görüntüle 939966
İkiside lazım Dual channel olduğu için.İki tane var 50 mi 52 mi?
İkisi de lazım Dual Channel olduğu için.
İkisi de lazım Dual Channel olduğu için.
Thaiphoon Burner görüntülerini bırakınız AIDA64'te deneme sürümünde atmaması gerek aslında.Hocam AIDA64 deneme süreniz bitti deyip atıyor.
İkisinin de ayrı ayrı ekran görüntülerini bırakınız.Seçtim birini napayım şimdi
Gecikmeler elbette artacak ama senin abarttığın kadar bir fırlama olduğunu düşünmüyorum çünkü MSI kendi overclock profillerinden artırdı arkadaş. Oturup 2 saat gecikmeleri deneme yanılma yöntemiyle denemek istiyorsa bilemem. Çok iyi bir ram değil ufak bir frekans artışını bile voltajı ellemeden yakalayamıyor. Gecikmelere o.c yapılırsa hata alınır bence.Bunu yaparken gecikmeler fırladı zaten merak etme sen, 2133MHz 14-16-14-14 gibi bir değer ile 2666 16-21-20-20-40 değeri neredeyse eşit performans alacak.
Bunu çipini öğrenmeden karar veremeyiz OEM Samsung B-Dıe varsa unuturuz.Sen çok iyi bir ram değil ufak bir frekans artışını bile voltajı ellemeden yakalayamıyor. Gecikmelere o.c yapılırsa hata alınır bence.
Micron var muhtemelen. Micron değilmiş Cpu-zde hynix yazıyorBunu çipini öğrenmeden karar veremeyiz OEM Samsung B-Dıe varsa unuturuz.
Micron E-Die çıkarsa şükretmesi gerek ki sanmıyorum Hynix C-JR çıkacak.
Sanmam, HyperX modeline son zamanlarda genelde SK Hynix kullanılıyor. Micron E-Die varsa güzel bir değer verebilirim arkadaşa.Micron var muhtemelen
Hocam ikisi de aynı. O yüzden 1 tane attım. Uğraşıp çözmeye çalıştığınız için teşekkürler.Thaiphoon Burner görüntülerini bırakınız AIDA64'te deneme sürümünde atmaması gerek aslında.
İkisinin de ayrı ayrı ekran görüntülerini bırakınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.