RAM Başarısız Overclock

Thaiphoon indirdim hocam. AIDA indireyim o zaman
Thaiphoon'da lazım durun.
1616663254539.png

Bunu yaparken gecikmeler fırladı zaten merak etme sen, 2133MHz 14-16-14-14 gibi bir değer ile 2666 16-21-20-20-40 değeri neredeyse eşit performans alacak.
Gecikmeler elbette artacak ama senin abarttığın kadar bir fırlama olduğunu düşünmüyorum çünkü MSI kendi overclock profillerinden artırdı arkadaş. Oturup 2 saat gecikmeleri deneme yanılma yöntemiyle denemek istiyorsa bilemem. Çok iyi bir ram değil ufak bir frekans artışını bile voltajı ellemeden yakalayamıyor. Gecikmelere o.c yapılırsa hata alınır bence.

Sen çok iyi bir ram değil ufak bir frekans artışını bile voltajı ellemeden yakalayamıyor. Gecikmelere o.c yapılırsa hata alınır bence.
Bunu çipini öğrenmeden karar veremeyiz OEM Samsung B-Dıe varsa unuturuz. :)
Micron E-Die çıkarsa şükretmesi gerek ki sanmıyorum Hynix C-JR çıkacak.

Thaiphoon Burner görüntülerini bırakınız AIDA64'te deneme sürümünde atmaması gerek aslında.

İkisinin de ayrı ayrı ekran görüntülerini bırakınız.
Hocam ikisi de aynı. O yüzden 1 tane attım. Uğraşıp çözmeye çalıştığınız için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-03-25 121856.png
    Ekran görüntüsü 2021-03-25 121856.png
    51,9 KB · Görüntüleme: 41
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı