RAM mi alınmalı, SSD mi?

Bence HDD al. Boş ver SSD'yi. Eğer sistemde zaten HDD varsa sorun yaşamazsın. Hatta daha ucuza hem depolama artar hem de ayrı disklerde olacağı için uygulamalar ile Windows ayrı bir vaziyette seri şekilde çalışabilir.
Erkeğin iyisi Chrome kullanır :)

Ben Edge'ciyim. Crhomium olduğundan bence sayılabilir.

Aslında bir beni çileden çıkarmıyor galiba. Benim bilgisayarların bana özel hızlı çalışıyor galiba. E7500 işlemci var 3.8GHz OCli RX 550 kartı ile CS:GO'da mis gibi oynayabiliyorum. Ama bir başkası olsa oynayamazdı. Ya bende bir şey var bana iyileri denk geliyor. Ya da ben iyi hale getiriyorum.

HDD hızına ve sağlığına bağlı. 7 senelik eski laptop içerisindeki HDD ile bilgisayar 3 dakikada açılıyordu.

Bence HDD al. Boş ver SSD'yi. Eğer sistemde zaten HDD varsa sorun yaşamazsın. Hatta daha ucuza hem depolama artar hem de ayrı disklerde olacağı için uygulamalar ile Windows ayrı bir vaziyette seri şekilde çalışabilir.

Ben Edge'ciyim. Crhomium olduğundan bence sayılabilir.
Expolorercıydık, öldü! Zaten kimi sevsek terk ediyor.

HDD hızına ve sağlığına bağlı. 7 senelik eski laptop içerisindeki HDD ile bilgisayar 3 dakikada açılıyordu.

Laptop olarak doğru. Şimdi 7200 RPM büyük HDD ile 5400 RPM ile küçük HDD arasında tabii ki hız farkı vardır. İşte o zaman SSD alınmalı.
Expolorercıydık, öldü! Zaten kimi sevsek terk ediyor.

Exporler tarayıcısını babam kullanırdı hep ben crhome. Şimdi ben Edge kullanıyorum o başka bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı