Yayın için RAM mi SSD mi alınmalı?

Bütçe
1000_2000
Arkadaşlar yayın açmaya karar verdim. 8 GB RAM'im var, laptop. Sizce RAM'i 12-16 GB'a mı yükseltmeliyim? Yoksa SSD mi almalıyım? Ve SSD takarsam verilerim silinir mi? Depolama alanı değişir mi?

RAM alman daha mantıklı ayrıca bilgisayarını Windows 10 ile güncelleyebilirsen ya da güncelletirsen daha hızlı çalışacağını ve daha rahat yayın açabileceğini düşünüyorum.(Bilgisayarının Windows 10'u kaldırmicağını düşünüyorsan güncellemeni önermem)

RAM alman daha mantıklı ayrıca bilgisayarını Windows 10 ile güncelleyebilirsen ya da güncelletirsen daha hızlı çalışacağını ve daha rahat yayın açabileceğini düşünüyorum.(Bilgisayarının Windows 10'u kaldırmicağını düşünüyorsan güncellemeni önermem)

Kaldırcağına eminim ama şüpheliyim bazıları daha fazla kasar vb. şeyler söylüyorlar.

RAM olarak şu modeli alabilirsiniz:"Kingston 1333 MHz DDR3 CL9 SO-DIMM KVR1333D3S9-8G RAM Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe" Kingston 1333 MHz DDR3 CL9 SODIMM KVR1333D3S9-8G Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kaldırcağına eminim ama şüpheliyim bazıları daha fazla kasar vb. şeyler söylüyorlar.
Merak etmeyin, bir sorun çıkmaz. Windows 10, Windows 7/8'den daha iyi bir optimizasyona sahip.

RAM olarak şu modeli alabilirsiniz:"Kingston 1333 MHz DDR3 CL9 so-DIMM KVR1333D3S9-8G RAM fiyatları, özellikleri ve yorumları | en ucuzu Akakçe" Kingston 1333 MHz DDR3 CL9 SODIMM KVR1333D3S9-8G Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Merak etmeyin, bir sorun çıkmaz. Windows 10, Windows 7'den daha iyi bir optimizasyona sahip.

Teşekkür ederim bir de yayın da başka şeyler yapmak ve başka şeylere misal Discord'a bakmak için yan monitöre ihtiyacım var size zahmet.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı