Merhabalar, geçen gün yeni bir RAM aldım ve bilgisayarımın boş olan slotuna taktım. İlk başta bilgisayar sorunsuz açıldı, ancak özelliklere baktığımda belleğe hala 8 GB dediğinden kapattım. Dışarıdan döndükten sonra tekrar denemek için, PC'nin güç kablosunu çektim; ancak güç düğmesini kapattım sanarken meğersem kapatmamışım, güç düğmesi açıkken kablosunu çekmiş oldum.
Bunu önemsemeden RAM'leri ters slotlara taktım, bunu yaptıktan sonra PC'yi başlattığımda görüntü gelmemeye başladı. Sadece eski RAM'imi taktığımda dahi PC'nin fanları dönüyor ama görüntü gelmiyor.
Şu ana kadar anakart pilini çıkartma, ekran kartını ve diğer bileşenlerin gevşekliğini kontrol etmek, PC'yi başka monitörlerde denemek gibi birçok şey denedim. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Bunu önemsemeden RAM'leri ters slotlara taktım, bunu yaptıktan sonra PC'yi başlattığımda görüntü gelmemeye başladı. Sadece eski RAM'imi taktığımda dahi PC'nin fanları dönüyor ama görüntü gelmiyor.
Şu ana kadar anakart pilini çıkartma, ekran kartını ve diğer bileşenlerin gevşekliğini kontrol etmek, PC'yi başka monitörlerde denemek gibi birçok şey denedim. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: