Ben sahurda hiç bir duygu yaşayamıyorum. Bilincim yarı kapalı şekilde mutfağa gidiyorum, elime ne verirlerse yiyorum ve sonra su içip yatıyorum.Ramazan'ın bambaşka bir atmosferi var huzur mutluluk kendini iyi hissetme vs duyguları barındırıyor hele o ailen ile birlikte sahur yapmak var ya çok güzel bir duygu.
Merhabalar, oruç tutmak beni çok zorluyor. Yaşım 14 (gelecek aya 15) kilom 44 (yetersiz) boyum 1.62 (ortalama) ve metabolizmam çok hızlı. Bir öğünde az yiyorum ama 2-3 saat sonra tekrar acıkıyorum ve normal günlerde bu şekilde 6-7 öğün şeklinde yemek yiyorum ancak ramazanda bunu yapamam ve oruç tutmak istiyorum, artık zamanı geldi. Bir şekilde bir yardımı, önerisi olan lütfen yazsın çünkü gerçekten canımı çok sıkıyor. İyi günler.
Deneyeceğim teşekkürler.Merhaba kardeş, bende senin gibiydim ve hala biraz öyleyim. Öncelikle tavsiyem akşam 11 gibi yemeğe aban, saat sahura kadar dur ki metabolizma biraz eritsin, sahurda biraz daha ye ve suya aban. Yazın zaten 12 den önce uyanmazsın, gerisini de oyun oyna, ders çalış![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.