Ramazan'da sadece iftarda yemek yenilerek kilo alınır mı?

VortexX0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Ramazan'da oruç tutarak kilo vermek istiyorum ancak bazı günler iftar dışında hiçbir şey yemediğimde acaba bu şekilde kilo alır mıyım?

İftarda dengeli bir şekilde yemek yememe rağmen, gece başka bir şeyler tüketmeden sadece iftarla devam etmek vücut için doğru bir yaklaşım mı? Amacım kilo vermek, bu yüzden merak ediyorum.

Bugün de oruçluyum mesela, bugün bir arkadaşımla yapacağım iftarı ama büyük ihtimal yağlı şeyler olacak. AVM ortamı ve bu konuda deneyimi olan ya da bilgisi olan birileri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Yediğin şeyin miktarına ve kalorisine dikkat et. Ücretsiz kalori takip uygulamalarıyla günlük ihtiyacın olan kalori miktarını hesapla. Ona göre kilo vermek için yemen miktara uyarak yemeğini ye. Bol su iç bir zaman sonra zaten kilo vereceksin. Senin için muay thai'ci arkadaşıma sordum. Kolay gelsin

Yediğin şeyin miktarına ve kalorisine dikkat et. Ücretsiz kalori takip uygulamalarıyla günlük ihtiyacın olan kalori miktarını hesapla. Ona göre kilo vermek için yemen miktara uyarak yemeğini ye. Bol su iç bir zaman sonra zaten kilo vereceksin. Senin için muay thai'ci arkadaşıma sordum. Kolay gelsin
Hocam teşekkür ederim çok sağolun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı