RAM'i çıkarıp takınca oyunlar aşırı derecede takılmaya başladı

volkanHkm

Decapat
Daha fazla  
Anakart
Gigabyte H470M-K
Merhaba. Dün RAM'i çıkartıp takınca oyunlar çok fazla takılmaya başladı önceden böyle yapmıyordu. Ara sıra mavi ekran verip MEMORY_MANAGEMENT hatası veriyor nasıl düzeltebilirim?

RAM- G.Skill Ripjaws 8 GB DDR4 3200MHz.

Merhaba. Dün RAM'i çıkartıp takınca oyunlar çok fazla takılmaya başladı önceden böyle yapmıyordu. Ara sıra mavi ekran verip MEMORY_MANAGEMENT hatası veriyor nasıl düzeltebilirim?

RAM- G.Skill Ripjaws 8 GB DDR4 3200MHz.
Ram'i yeniden çıkartın, kuru ve ince telli bir fırçayla ram soketini çok bastırmadan temizleyin(diş fırçası vb.)
Ram'in pimlerini kuru bir peçeteyle sildikten sonra silgi ile yine çok bastırmadan silin ve takın.
Tüm bu işlemleri yaparken Ram'in pimlerine ve gövdesindeki herhangi bir birime dokunmamaya dikkat edin.

RAM'leriniz stok ayarlara geri dönmüş olabilir. BIOS'tan XMP profiline bakın.

XMP deydi.

RAM'i yeniden çıkartın, kuru ve ince telli bir fırçayla RAM soketini çok bastırmadan temizleyin(diş fırçası vb.)
RAM'in pimlerini kuru bir peçeteyle sildikten sonra silgi ile yine çok bastırmadan silin ve takın.
Tüm bu işlemleri yaparken RAM'in pimlerine ve gövdesindeki herhangi bir birime dokunmamaya dikkat edin.

Yaptim ama nafile.

Bunu dener misiniz, çoğu kaynakta çözüm olarak bu tekniği önermişler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu dener misiniz, çoğu kaynakta çözüm olarak bu tekniği önermişler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bunların çoğunu denedim ama fayda göremedim. Benim işlemcinin 2 köşeside yamuk "sağ köşeleri" ama şans eseri çalışıyor bu yüzden tek slot RAM kullanıyorum işlemci RAM'i görmüyor büyük ihtimal. Önceden de böyle yapıyordu RAM'lerin ucunu ince bir zımpara atınca bu RAM olayı geçmişti şaşırtıcı şekilde bende anlamadım yani fiziksel bir sorun olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı