Merhaba, A320M-S2H anakartımda 2 tane RAM var ve normal mi Dual Channel mi çalıştıklarını bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim? Bir yazılımı vb. var mı?
3000 MHz olarak Dual Channel çalışıyorlar.Eki Görüntüle 503364
RAM'im Dual Channel'mı yani?
2 adet takimisiniz yani Dual channel çalışıyordur. 1 ise tek kanal, 2 ise çift kanal çalışır.Merhaba, A320M-S2H anakartımda 2 tane RAM var ve normal mi Dual Channel mi çalıştıklarını bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim? Bir yazılımı vb. var mı?
Yarın akşam olur mu hocam? Geç oldu, uyuyacağım.Cpu-Z, "Bellek" kısımlarını atar mısın. Single veya Dual yazan bir bilgi göreceksiniz. Frekans, CL ve aynı boyut RAM ise sorun olmaz diye düşünüyorum.
3000 MHz olarak Dual Channel çalışıyorlar.Eki Görüntüle 503364
RAM'im Dual Channel'mı yani?
Teşekkür ederim.3000 MHz olarak Dual Channel çalışıyorlar.
Yanlış anlaşılmasın, eğer ki yanlış biliyorsam bilgilenıyim diye yazıyorum. Tek RAM taksa yine 3000MHz çalışmayacak mi? Benim bildiğim dual channel, bir RAM taktığınızda veriyor yolu 64 bit oluyorsa, yanına aynı model ya da kit RAM takınca veri yolu 128 bit oluyor(örnek). Yani dual channel yapma mantığı, bant genişliğini arttirmak değil mi?3000 MHz olarak Dual Channel çalışıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.