Atıyım hemen.
CL değerleri nasıl olur peki?
tamamdır o zaman direk 3200CL16 yı alıyorum.
RAM'i takmadan önce BIOS'tan X.M.P kapatıp 2133Mhz'e düşürdükten sonra yeni RAM'i takıp 3000Mhz'e geri çekersen daha ideal olur.
Bunu nasıl yapıcağıma dair bir video var mı?
Şuna bir bakarsın. Bu arada senin işlemci modeli nedir? 10. nesil Intel işlemcilerde i7 dışındakiler 2666Mhz üzerine çıkmıyor biliyorsundur.
i3 10100f ama yükseltecegim.
Yakın zamanda işlemciyi de değiştiriceğim ama değiştirene kadar ram 2666mhz de çalışacak biliyorum. O yüzden bu işlemci ile kullanırken biostan girip mhz'i ayarlamama gerek kalmayacak değil mi? otomatik olarak 2666mhz CL15 ayarlanıcakSenin şu anda kullandığın RAM de 2666Mhz çalışıyor olmalı BIOS'a girip bakarsan. Kısaca ikisi de kendilerini bu frekansa ayarlayacaktır.
Sana soru sorarken sanırım sana attıgım 450tl ye olan ram ilanı silinmiş.Senin şu anda kullandığın RAM de 2666Mhz çalışıyor olmalı BIOS'a girip bakarsan. Kısaca ikisi de kendilerini bu frekansa ayarlayacaktır.
Yakın zamanda işlemciyi de değiştiriceğim ama değiştirene kadar ram 2666mhz de çalışacak biliyorum. O yüzden bu işlemci ile kullanırken biostan girip mhz'i ayarlamama gerek kalmayacak değil mi? otomatik olarak 2666mhz CL15 ayarlanıcak
Bunu alıyorum o zaman teşekkürler yardımlarınız için
Anladım. Hiç bir şey ayarlamama rağmen ikiside 2666mhz cl15 te çalışıcak değil mi?Böyle olacak evet çünkü işlemcin kısıtlıyor.
Rica ederim. Bu tipteki 3000Mhz CL15 ve 3200Mhz CL16 Ballistix'lerin hemen hemen hepsi C9BJZ oluyor yani aynılar. Ballistix Sport yazanlar ile 3600Mhz olanlar ise farklı.
Anladım. Hiç bir şey ayarlamama rağmen ikiside 2666mhz cl15 te çalışıcak değil mi?
Dün geldi ram sorunsuz kullanıyorum hiç bi hata ile karşılaşmadım. Teşekkürlerİşlemci o sınırı koyduğundan evet. Sen yine de BIOS'a girip kontrol edersin dediğim gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.