Eğer 2.el alabilirseniz yukarıda linkini bıraktım sanırım sizin raminizin aynısı. Satıcıyla konuşup ayrı illerdeyseniz Param Güvende ile alabilirsiniz.
Çalışır. Ama hem performans düşer hem de duruma göre rastgele yerlerde hata veya crash yeme ihtimaliniz yükselir. Mavi ekrana kadar gider mi o kadarını bilmiyorum.
Eğer 2.el alabilirseniz yukarıda linkini bıraktım sanırım sizin raminizin aynısı. Satıcıyla konuşup ayrı illerdeyseniz Param Güvende ile alabilirsiniz.
RAM'lerin yanması veya bozulması zordur. Ekran kartı gibi sıkıntılı çıkma olasılığı düşüktür. Zaten Param Güvende ile alacağız için eğer sıkıntılı çıkarsa geri gönderirsiniz, RAM geldiğinde test yaparsınız.
RAM'lerin yanması veya bozulması zordur. Ekran kartı gibi sıkıntılı çıkma olasılığı düşüktür. Zaten Param Güvende ile alacağız için eğer sıkıntılı çıkarsa geri gönderirsiniz, RAM geldiğinde test yaparsınız.
Şans işi tamamen ama ortada saçma sapan fiyatlar olmadığı sürece en ufak riski bile almamak lazım. Ben alakasız RAM'leri kombinasyon yapıp kullanmıştım zamanında hiç hata da almamıştım ama stabil ve sağlıklı bir sistem için düzgün RAM kullanmak şart.