Rampage 4C-120S alınır mı?

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben kullanıyorum, memnunum. MOLEX ile bağladım, 1200 RPM kullanıyorum. 45.5 CFM değeri var, statik basınç değerini bilmiyorum belirtilmemiş. 0,5-1 arası bir şey olduğunu düşünüyorum.

MOLEX ve 3 pin bağlantısı var. FRGB fanlara sahip, değiştirilemiyor. Açıp kapatma özelliği de yok.

Ek olarak belirtmek isterim, sistemimde 5 adet var. 5'i de sağlam. Hani 1 tane aldım sağlam çıktı 2. alışımda çöp çıkar gibi bir olay yaşamadım.

9. aya gireceğim, memnunum.

Şu iki fan da bunun yeni versiyonu. Özellikleri aynı.

Ben kullanıyorum, memnunum. MOLEX ile bağladım, 1200 RPM kullanıyorum. 45.5 CFM değeri var, statik basınç değerini bilmiyorum belirtilmemiş. 0,5-1 arası bir şey olduğunu düşünüyorum.

MOLEX ve 3 pin bağlantısı var. FRGB fanlara sahip, değiştirilemiyor. Açıp kapatma özelliği de yok.

Ek olarak belirtmek isterim, sistemimde 5 adet var. 5'i de sağlam. Hani 1 tane aldım sağlam çıktı 2. alışımda çöp çıkar gibi bir olay yaşamadım.

9. aya gireceğim, memnunum.

Şu iki fan da bunun yeni versiyonu. Özellikleri aynı.
Bu bütçede alınabilecek en iyisi diye düşünüyorum. Arkadaşım kullanıyor bayadır, gayette memnun.
Almaktan vazgeçtim. PWM olması ve sabit rainbow olması beni soğuttu. Artık 1 tane alırım onu da öne alırım. :D

ARGB bir fan mı istiyorsunuz? Bütçeniz nedir?
ARGB değil. PWM, 12V 4 pin RGB istiyorum. Kasamın kontrolcüsüyle beraber kullanabileceğim şekilde yani.

Ve 100M'in fanlarıyla uyumlu olması için ışığın fanın kendisinde olması lazım. Çevresinde değil.

Bütçem en fazla 100 lira. 5-10 lira anca aşarım.
@BerkayZ87

Son düzenleme:
ARGB değil. PWM, 12V 4 pin RGB istiyorum. Kasamın kontrolcüsüyle beraber kullanabileceğim şekilde yani.

Ve 100M'in fanlarıyla uyumlu olması için ışığın fanın kendisinde olması lazım. Çevresinde değil.

Bütçem en fazla 100 lira. 5-10 lira anca aşarım.
@BerkayZ87

Şu ürün isteğinizi karşılar mı? Kusura bakmayın araya kaynamış mesajınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı