Nasıl denemeden konuşuyorum ciddi misin sen? Arkadaşım beni çağırdı PSU patladı diye. Sistem açılmadı tek tek kontrol ettik benim sistemle anakart ve PSU yanmış komple çalışmıyordu. Hala bu PSU'lar övüyorsun.PSU'yu bizzat kendi ellerimle yaktım sadece PSU zarar gördü boş yapmayalım lütfen denemeden konuşuyorsunuz işte.
Rampage'den sponsorluk mu aldınız da canlı bomba olan bir güç kaynağını savunuyorsunuz?PSU'yu bizzat kendi ellerimle yaktım sadece PSU zarar gördü boş yapmayalım lütfen denemeden konuşuyorsunuz işte.
Çok kez noname, kalitesiz güç kaynağı kullandım. Sırf siz sorun yaşamadiniz diye kaliteli olmuyor ne yazık ki. Korumalar, verimlilik vs. bakımından tercih edilmemeli. Para israfı olur. Dediğim gibi sadece idarelik kullanılmali.
Rampage den sponsorluk falan amadim ilk mesajıma bakarsanız direkt Corsair önerdim zaten 400-500 olsa alinabilirdi ama o paraya Corsair varken boş. Onun dışında da kullandığım PSU ları söyledim rampage PSU hayatım boyunca kullanmadım.Rampage'den sponsorluk mu aldınız da canlı bomba olan bir güç kaynağını savunuyorsunuz?
Evet ikisi de yanabilir. Fakat kalitesiz ile kalitelinin farkı anlaşılıyor. Frisby PSU örneğin yükte gereksiz ses yapıyordu, ve yanınca sisteme de zarar verdi. Hem de 3. elektrik kesintisinde. Fakat kaliteli PSU, hem çabuk bozulmaz, hem de bozulsa da sisteme zarar vermez. Fark bu.Ben de çok kez kullandım. Belki bilmezsiniz ama
Boost marka kullandım her türlü şey oldu tık demedi.
Everest marka kullandım yine aynı.
Bunları satıp High Power'a geçtim aldığım adam 2014'ten beri kullanıyormuş sistem start almadı kurcalaya kurcalaya yaktım PSU'yu teknoloji işi şans işi gidip 1200 TL'ye sıfır MSI 600W +80 PSU alsa yine yanabilir ya nasip ya kısmet bu işler kaliteli aldın diye yanacak diye bir şey yok evin kasanın her şeyin konumu da önemli.
Bunu Abdullah Hacıgül, ya da Recep Baltaş falan yazsa ciddiye alırdım ama arkadaşının PSU su yanmış gelmiş bana onu soyluyorsun kim bilir ne yaptı PC ye.Evet ikisi de yanabilir. Fakat kalitesiz ile kalitelinin farkı anlaşılıyor. Frisby PSU örneğin yükte gereksiz ses yapıyordu, ve yanınca sisteme de zarar verdi. Hem de 3. elektrik kesintisinde. Fakat kaliteli PSU, hem çabuk bozulmaz, hem de bozulsa da sisteme zarar vermez. Fark bu.
Belki siz sorun yaşamadınız ama bir başkası yaşayabilir? İçinden ne idüğü belirsiz kablo ve elektrik devrelerinin geçtiği sistem düşmanı güç kaynaklarını burada "iyi" bir şekilde lanse etmeniz doğru değil.Ben de çok kez kullandım. Belki bilmezsiniz ama
Bunları satıp High Power'a geçtim aldığım adam 2014'ten beri kullanıyormuş sistem start almadı kurcalaya kurcalaya yaktım PSU'yu teknoloji işi şans işi gidip 1200 TL'ye sıfır MSI 600W +80 PSU alsa yine yanabilir ya nasip ya kısmet bu işler kaliteli aldın diye yanmayacak diye bir şey yok evin kasanın her şeyin konumu da önemli.
İnternette kaç kişi bu güç kaynaklarından şikayetçi. Sanki Recep Baltaş'sın da bana Everest ve Rampage PSU'lar övüyorsun. Nereden bileyim senin bunları kullandığını?Bunu Abdullah Hacıgül, ya da Recep Baltaş falan yazsa ciddiye alırdım ama arkadaşının PSU su yanmış gelmiş bana onu soyluyorsun kim bilir ne yaptı PC ye.![]()
Ben de çok kez kullandım. Belki bilmezsiniz ama.
Bunları satıp High Power'a geçtim aldığım adam 2014'ten beri kullanıyormuş sistem start almadı kurcalaya kurcalaya yaktım PSU'yu teknoloji işi şans işi gidip 1200 TL'ye sıfır MSI 600W +80 PSU alsa yine yanabilir ya nasip ya kısmet bu işler kaliteli aldın diye yanmayacak diye bir şey yok evin kasanın her şeyin konumu da önemli.
Rampage'den sponsorluk falan amadim ilk mesajıma bakarsanız direkt Corsair önerdim zaten 400-500 olsa alinabilirdi ama o paraya Corsair varken boş. Onun dışında da kullandığım PSU'ları söyledim Rampage PSU hayatım boyunca kullanmadım.
Ben PSU ovmuyorum kardeşim ucuzsa alınır fakat yuhh ev patladı gitti falan durumları yok ondan bahsediyorum TAA 3070 in falan yeni çıktığı zaman ofise hadroon mu Platon mu neyli PSU lu sisyem dizmisti hem de kurgu bilgisayarına.İnternette kaç kişi bu güç kaynaklarından şikayetçi. Sanki Recep Baltaş'sın da bana Everest ve Rampage PSU'lar övüyorsun. Nereden bileyim senin bunları kullandığını?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.