Rampage cobra alınır mı?

Bilgisayarımı yeni topladım onun öncesinde sürekli gittiğim bir internet Cafe vardı onlar da uzun süredir bu kulaklıklardan var o yüzden bunu tercih ediyorum.

Logitech kaliteli ürünler yapıyor 2 senedir Logitech kullanıyorum sorunu yok şans meselesi Rampage bu tür sorunları çok yaşıyor.

Kulak pedleri büyük olduğu için de bunları düşünmüştüm fakat James Donkey 711 de almayı planlıyorum ses ve kalite olarak hangisi daha iyi?

Kardeşim ürünleri gömmeye bu kadarda hakkın yok. Ben iki bilgisayarımda Rampage Forte Y RGB kulaklığını kullanıyorum. 50MM ses sürücüsü bulunuyor. Bass ve tizler cidden çok iyi. Mikrofonu ise harika video bırakayım şuraya mikrofon testini kesin izleyin herkese öneririm.

Logitech kaliteli ürünler yapıyor 2 senedir Logitech kullanıyorum sorunu yok şans meselesi Rampage bu tür sorunları çok yaşıyor.

Şans meselesi işte. Demek senin şansına öyle birşey yaşamışsın bu yüzden direk kötülemek yanlış üst üste başına gelse haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…