Rampage cobra alınır mı?

Kendimde kullandım kardeşim 1 teki çalışmıyor cızırtılı ses veriyor Rampage sevdalıysan sen Rampage kullan ama başkalarının parasını çöpe artırma son noktayı koyuyorum senle tartışmayacağım.
Bilgisayarımı yeni topladım onun öncesinde sürekli gittiğim bir internet Cafe vardı onlar da uzun süredir bu kulaklıklardan var o yüzden bunu tercih ediyorum.

3 4 aydır rampage comfort kullanıyorum sesi kaliteli mikrofonu desen öyle malzeme kalitesi çok sağlam. Kaç kez düştü sıkıntı yaşatmadı. Neden sizin başınıza bir kez öyle bir olay geldi diye komple markayı kötülüyorsunuz? Logitech Philips veya herhangi diğer büyük markaların ürünlerinde sıkıntı çıkmıyor mu sanki. Onlarda da çıksaydü sakin Logitech alma diyebilecekmiydin merak ediyorum.
Logitech kaliteli ürünler yapıyor 2 senedir Logitech kullanıyorum sorunu yok şans meselesi Rampage bu tür sorunları çok yaşıyor.

Bunlara bakabilirsin.
Kulak pedleri büyük olduğu için de bunları düşünmüştüm fakat James Donkey 711 de almayı planlıyorum ses ve kalite olarak hangisi daha iyi?

Kendimde kullandım kardeşim 1 teki çalışmıyor cızırtılı ses veriyor Rampage sevdalıysan sen Rampage kullan ama başkalarının parasını çöpe artırma son noktayı koyuyorum senle tartışmayacağım.
Kardeşim ürünleri gömmeye bu kadarda hakkın yok. Ben iki bilgisayarımda Rampage Forte Y RGB kulaklığını kullanıyorum. 50MM ses sürücüsü bulunuyor. Bass ve tizler cidden çok iyi. Mikrofonu ise harika video bırakayım şuraya mikrofon testini kesin izleyin herkese öneririm.

Logitech kaliteli ürünler yapıyor 2 senedir Logitech kullanıyorum sorunu yok şans meselesi Rampage bu tür sorunları çok yaşıyor.

Şans meselesi işte. Demek senin şansına öyle birşey yaşamışsın bu yüzden direk kötülemek yanlış üst üste başına gelse haklısın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı