Bu kulaklığı önerir misiniz?
175-180 TL civarlarında kulaklık öneriniz var mı?
175-180 TL civarlarında kulaklık öneriniz var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı yeni topladım onun öncesinde sürekli gittiğim bir internet Cafe vardı onlar da uzun süredir bu kulaklıklardan var o yüzden bunu tercih ediyorum.Kendimde kullandım kardeşim 1 teki çalışmıyor cızırtılı ses veriyor Rampage sevdalıysan sen Rampage kullan ama başkalarının parasını çöpe artırma son noktayı koyuyorum senle tartışmayacağım.
Logitech kaliteli ürünler yapıyor 2 senedir Logitech kullanıyorum sorunu yok şans meselesi Rampage bu tür sorunları çok yaşıyor.3 4 aydır rampage comfort kullanıyorum sesi kaliteli mikrofonu desen öyle malzeme kalitesi çok sağlam. Kaç kez düştü sıkıntı yaşatmadı. Neden sizin başınıza bir kez öyle bir olay geldi diye komple markayı kötülüyorsunuz? Logitech Philips veya herhangi diğer büyük markaların ürünlerinde sıkıntı çıkmıyor mu sanki. Onlarda da çıksaydü sakin Logitech alma diyebilecekmiydin merak ediyorum.
İkisini de kullanıyorum ikisi de taş gibi sağlam.Logitech kaliteli ürünler yapıyor 2 senedir Logitech kullanıyorum sorunu yok şans meselesi Rampage bu tür sorunları çok yaşıyor.
Kulak pedleri büyük olduğu için de bunları düşünmüştüm fakat James Donkey 711 de almayı planlıyorum ses ve kalite olarak hangisi daha iyi?Bunlara bakabilirsin.
![]()
James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Gamepower Medusa Siyah 7.1 Gaming Kulaklık - incehesap.com
![]()
James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com
Kardeşim ürünleri gömmeye bu kadarda hakkın yok. Ben iki bilgisayarımda Rampage Forte Y RGB kulaklığını kullanıyorum. 50MM ses sürücüsü bulunuyor. Bass ve tizler cidden çok iyi. Mikrofonu ise harika video bırakayım şuraya mikrofon testini kesin izleyin herkese öneririm.Kendimde kullandım kardeşim 1 teki çalışmıyor cızırtılı ses veriyor Rampage sevdalıysan sen Rampage kullan ama başkalarının parasını çöpe artırma son noktayı koyuyorum senle tartışmayacağım.
Kullanmadım bir şey demem yanlış olur incelemelerine bakabilirsiniz youtube'dan.Kulak pedleri büyük olduğu için de bunları düşünmüştüm fakat James Donkey 711 de almayı planlıyorum ses ve kalite olarak hangisi daha iyi?
Logitech kaliteli ürünler yapıyor 2 senedir Logitech kullanıyorum sorunu yok şans meselesi Rampage bu tür sorunları çok yaşıyor.
Sana önerim Rampage Forte Y RGB.Kulak pedleri büyük olduğu için de bunları düşünmüştüm fakat James Donkey 711 de almayı planlıyorum ses ve kalite olarak hangisi daha iyi?
Teşekkür ederim.Kardeşim ürünleri gömmeye bu kadarda hakkın yok. Ben iki bilgisayarımda Rampage Forte Y RGB kulaklığını kullanıyorum. 50MM ses sürücüsü bulunuyor. Bass ve tizler cidden çok iyi. Mikrofonu ise harika video bırakayım şuraya mikrofon testini kesin izleyin herkese öneririm.
Teşekkür ederim.Sana önerim Rampage Forte Y RGB.
Genellikle Rampage gibi markalada oluyor bu oyüzden önermiyorum iyi günlerŞans meselesi işte. Demek senin şansına öyle birşey yaşamışsın bu yüzden direk kötülemek yanlış üst üste başına gelse haklısın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.