Rampage Direksiyon Seti Almamak İçin 10 Neden

Güzel bir yazı olmuş hocam.Elinize sağlık.

Diyelim ki mesela sadece rampage direksiyon seti almamız gerekti. En kötü hangisini alalım?
Mouse + Klavye devam edin

Bir video vardı hatırlıyorsam sadece mouse kullanılarak, sadece mouse kombinasyonları ile ETS 2 oynanılıyordu.
Oynanılır hocam.Sağ tıka gaz,sol tıka fren atarsınız.Makro tuşları varsa onlara da el freni,sinyal vs. atarsınız gayet güzel oynanır.

İfadeler: Rub
Oynanılır hocam.Sağ tıka gaz,sol tıka fren atarsınız.Makro tuşları varsa onlara da el freni,sinyal vs. atarsınız gayet güzel oynanır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fazla makro tuşu olan bir fare olursa tadından yenmez. Her şeyi eklersin valla.

Aynen hocam bende mouse bozulmadan önce öyle oynuyordum şimdi klavye + laptop'ın touchpadiyle devam.

Oynanılır hocam. Sağ tıka gaz, sol tıka fren atarsınız. Makro tuşları varsa onlara da el freni, sinyal vs. atarsınız gayet güzel oynanır.

Arkadaş el yapımı direksiyonlardanda bahsediyor olabilir, (malzemeler: Direksiyon için yoğurt kapağı, base için ayakkabı kutusu, dönüşleri algılaması için mouse)

Arkadaş el yapımı direksiyonlardanda bahsediyor olabilir, (malzemeler: Direksiyon için yoğurt kapağı, base için ayakkabı kutusu, dönüşleri algılaması için mouse)
Hayır hocam videoyu attım zaten.

V902 ile aynı paraya G27 satıyordum ilgilenen olmalı desem yeridir. ( 5500TL'ye 20 gün ilanda kaldı) bu fiyatlara bu şekil direksiyon almaya devam ediyorlar.

İyi fiyata koymuşsunuz, bende DFGT'nin piyasası 2000 2200 iken hızlı satılsın diye 1800e koymuştum 2000'lik ilanlar inerken benim ilan 1 ay falan kaldı sanırım. 500TL'ye konulan ürüne bakan olmuyor fiyatı 1200 1500 yapınca rahat bırakmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…